IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Zážitky a zkušenosti studentů

Jak jedna věc způsobuje druhou

Brunhilde Christiana Citron
Brunhilde Christiana Citron

O Šrí Káléšvarovi a systému manter, který vyučoval, jsem slyšela poprvé v roce 2004. Začala jsem s procesem Pěti elementů a v roce 2005 jsem se setkala se Svámim v Hanau v Německu. Od té doby jsem získala většinu iniciací, které předával ve svém ášramu v Indii i během svých evropských programů. Hluboce ohromena svými přímými zkušenostmi v Indii, Šrí Káléšvarovým učením, procesy s mantrami a jejich účinky jsem, spolu s dalšími studenty v Kasselu, zatoužila učit se tyto znalosti od dlouholetých studentů přímo v našem bydlišti.

Začali jsme tedy zvát učitele z Univerzity duše v Penukondě a zorganizovali s nimi řadu seminářů, abychom se mohli do Svámiho učení hlouběji ponořit a zároveň sdílet tuto možnost s ostatními zájemci mezi obyvateli Kasselu.

Vrcholem mé cesty s mistrem byl pro mě „Proces nesmrtelného osvícení” se Šrí Káléšvarou v Indii. Když Svámi 15. března 2012 odešel do mahásamádhi, letěla jsem ihned do Indie, abych se mohla rozloučit s jeho lidskou formou. Čas po jeho samádhi jsem využila k reflexi svých zkušeností, vstřebávání energie a dávání léčení.

Jsem hluboce vděčná za Šrí Káléšvarovu přítomnost v mém životě a ráda bych tuto energii a znalosti sdílela s mnoha dalšími lidmi.

Český překlad čte: Hana Pavézková

Líbil se Vám tento článek?

  • Sdílejte jej a inspirujte tak k této cestě ostatní.
  • Napište nám svou zpětnou vazbu do komentáře.
  • Klikněte na tlačítko „Sledovat” a budete e-mailem dostávat upozornění na všechny nově publikované články na tomto blogu. Tlačítko „Sledovat” naleznete vpravo nahoře.

Jaké jsou Vaše zážitky?

Srdečně Vás zveme ke sdílení Vašich zážitků a zkušeností:

  • osobní zkušenosti se Šrí Káléšvarou
  • zážitky s energií Šrí Káléšvary po jeho samádhi
  • „nadpřirozené“ zážitky a zázraky
  • osobní rozvoj: rozpoznávání a zvládání svých bloků
  • zážitky z léčení
  • zážitky z meditací a vize
  • implementování technik v každodenním životě
  • zážitek daršanu
  • a další…

Doporučujeme sdílet jen zážitky, které máte vstřebané, zpracované a integrované.

Své články (text a případné fotografie) zasílejte na: info@kaleshwar.cz

Mé poselství je: zcela se odevzdat Bohu. Zcela se odvzdejte Bohu a všemu, co vám do života dává. Jdete například lesem a máte s sebou kus chleba. Nešťastnou náhodou ho ztratíte. Jdete dál. Nikde nemůžete najít žádné jídlo. Pak se posadíte pod strom a najdete tam potlučené ovoce. Už máte opravdu hlad. Zvednete ho a umýváte ho. Protože je potlučené, říkáte si: ‘Ach, jo. Tohle nechci.’ Uvažujete-li tímto způsobem, ale přesto to ovoce sníte, pak ztrácíte. Není to dobré. Řekněte si: ‘Dobře, dnes mi Bůh požehnal tímto jídlem. Děkuji ti, Bože, za tuto úžasnou zkoušku.’ Přijměte ten dar s otevřeným srdcem, ne s bolestí. To je velmi důležité. Nepřijímejte ho s nechutí, ale s velkou láskou. Mějte zcela přizpůsobivou povahu.

Šrí Káléšvara

Další články ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet