IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Nejsem váš mistr, jsem váš přítel. Možná mám tuto židli. Jsem rád, že tu sedím, ale jsem váš přítel. Nestojím výš a vy nestojíte níž. Jsme si rovni. Jeden prst je kratší, druhý prst je delší, další zase kratší a další ještě o kousek kratší, ale všechny jsou moje. Všichni jsme jedním. Nikdo nemá převahu a nikdo není horší. Buďte v jasnosti. Mým úkolem je sdílet s vámi vědění, které mám. A vy se mnou sdílíte to, co víte vy. Poslouchám vás. Ano, následuji to. Jsme jeden tým. Jsme jeden tým.” - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

DATTATRÉJA - Síla zázraků

Gurupurnimový program v Brně, 4. - 5. 7. 2020

Guru znamená ten, který odstraňuje temnotu. Purnima znamená úplněk. Červencový úplněk - gurupurnima - je nejsilnějším úplňkem v celém roce. Je to den, kdy proudí nejvyšší duchovní požehnání a po celém světě se duchovní studenti a mistři spojují se svými liniemi mistrů.

Prožijte letošní gurupurnimu s námi v Káléšvarově centru Brno! Užijte si meditaci ve společnosti stejně naladěných duší. Zpívejte bhadžany, vykoupejte se v silné, uzdravující energii a napojte se na Šrí Káléšvaru a celou linii Datta mistrů - hluboce vyživte svou duši a použijte získanou energii k silnému restartu a k vytvoření nové reality svého života. Tento čas patří vašemu mistrovi a vašemu nejvnitřnějšímu já!  

INFORMACE A PŘIHLÁŠENÍ ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet