IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Když se naladíte na Šivovy kanály, můžete se se svou málou posadit kamkoli a jít do transu - i když je to (kolem) jako na rybím trhu. Tak moc ve vás začne proudit nektar ticha. Jdete prostě do transu, do krásné meditace. Tomu se říká satčitánanda, blaženost bez konce.”

Šrí Káléšvara

TRINEJTRA DHARÁ – Brána k vnitřní svobodě

Šivarátriový speciál pro osvobození od karem a posílení třetího oka 21denní sádhana, speciální šivarátriová meditace, energetické transmise a satsangy

On-line kurz s Tatyannou od 19. 2. do 11. 3. 2021

C.G. Jung jednou řekl: „Kdo se dívá ven, sní. Kdo se dívá dovnitř, ten se probouzí.” V naší materiálně založené společnosti je běžné hledat naplnění svých potřeb venku. Kdo má však odvahu pohlédnout dovnitř, zjistí, že nic z vnějšího světa nedokáže utišit hlubokou potřebu napojení a lásky, která je základem mnoha dalších potřeb. To co nás nakonec přivádí na duchovní cestu, je touha po všezahrnující Boží lásce. A její naplnění je tím, co vás osvobozuje. Šrí Káléšvara to popisuje tak, že cílem každé duchovní cesty je splynutí s Šivou – s božským vědomím a bezpodmínečnou láskou.

Abyste k němu našli cestu, potřebujete světlo a především silnou energii v třetím oku, která vám pomůže rozlišit pravdu od nepravdy. Potřebujete dobré spojení se svou intuicí, která vás na vaší cestě povede. Vytvoření a posílení tohoto spojení je zaměřením meditační praxe v tomto kurzu.

V rámci tohoto kurzu budete praktikovat sádhanu (duchovní praxi) posilující třetí oko. S její pomocí se velmi efektivně osvobodíte od negativních vibrací a karem. Ve vašem energetickém procesu vás podpoří silné ohňové šakti púdži v Einhausenu.

INFORMACE A PŘIHLÁŠENÍ ZDE

PŘEDCHOZÍ CITÁTY KE DNI GURUA

  • Všechny dosavadní citáty ke dni gurua naleznete ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet