IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Oddanost a (zbožná) láska jsou důležité, dobře. Dnes je však důležitější energie, síla. Bez energie v tomto životě nic neuděláte. Nemůžete v tomto životě léčit svět. Na co je nůž bez ostrosti? Je to jen železná tyčka. Síla je důležitá. Jak krásným způsobem zvednout sílu vaší duše? Tak aby byla dostatečně ostrá? Záleží to na vás, na vaší praxi, na vašem úsilí, na vaší oddanosti a na vašem odhodlání - a čistě na vaší zaměřenosti. Pak to opravdu můžete vyhrát. O tom není pochyb.”

Šrí Káléšvara

PŘEDVÁNOČNÍ OHŇOVÁ PÚDŽA

O  ZIMNÍM SLUNOVRATU

22. prosince 2019, od 11:00

Světlo se vrací zpět

O zimním slunovratu se světlo vrací zpět a dny se znovu začínají prodlužovat. Stejnou symboliku v sobě nese i narození Ježíše - přichází světlo odstraňující temnotu z lidských duší a zapalující světlo čisté lásky v každém nás.

Cílem všech duchovních cest je silným způsobem posílit a rozzářit své vnitřní světlo, své vlastní vnitřní slunce - tak, abychom se v jeho láskyplných paprscích mohli neustále hřát my sami i lidé kolem nás. A aby se v jeho mocném, laskavém teple rozpouštěla všechna bolest a smutek v lidských srdcích - stejně jako taje na slunci sníh.

Využijte mimořádný čas zimního slunovratu a připojte se na poslední adventní neděli k předvánočnímu ohni - na místě nebo na dálku. Otevřete se mu a pusťte jeho očišťující světlo a do svých srdcí a duší.

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet