IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Musíme jít za povrchní úroveň. Máme rádi Širdi Bábu. Dobře. Jeho poselství je: ‚Praktikování a trpělivost.’ Dobře. Co však praktikováním a trpělivostí myslel? Co praktikoval? To je to, co chceme vědět. To je to, co bych dělal, pokud bych byl na vašem místě.”

Šrí Káléšvara

Detox pro duši

– Vybíjení negativity a vytváření ochranných kruhů

  „Nabíjení je důležité. Vybíjení je však ještě mnohem důležitější. Když víte, jak se vybíjet, jste silný úspěšný člověk. Vybíjení je nejdůležitější.” - Šrí Káléšvara

Prastaré indické rukopisy z palmových listů popisují řadu silných technik, díky kterým můžete skrze sílu přírody - skrze pět elementů - vybíjet jakoukoli negativitu a vytvářet kolem své duše silné ochranné kruhy. Během kurzu se dozvíte, jak ve svém životě identifikovat negativitu. Naučíte se různé techniky, jak ji vybíjet a společně si je vyzkoušíme. Při tom si pro sebe vyberete nástroje, které vám nejlépe sedí. Nevyžaduje to žádné předchozí znalosti ani nákup jakýchkoli pomůcek. Získané vědomosti můžete bezprostředně po kurzu integrovat do svého každodenního života.

Kurz je vhodný pro…

Kurz je vhodný pro každého, kdo má pocit, že je jeho život ztěžován negativními myšlenkami, konflikty, zásadními vnějšími vyrušeními nebo nemocemi a on nemůže žít svůj život tak, jak by chtěl nebo tak, jak by si to jeho duše přála. Představované techniky jsou rovněž neocenitelným pokladem pro všechny v pomáhajících profesích.  

Aktuální termíny:

  • Pátek 16. listopadu, Brno: Úvodní a zážitkový večer
  • Sobota 24. listopadu, Brno: Celodenní seminář
  • Neděle 25. listopadu, Prostějov: Celodenní seminář

  Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet