IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Všichni jsme děti kosmické energie, všichni jsme čistotou Božství - čistým Božstvím. Každá duše je svatá duše - křišťálově čistá energie. Když dokážete omýt všechnu svou negativitu, různé iluze, když dokážete sami sebe pročistit, když dokážete poznat, kdo opravdu jste, pak automaticky poznáte, že jste touto čistotou: ‚Já jsem Bůh, Bůh je ve mně. Jsem ve vesmíru. Celý vesmír je ve mně. Jsem v pěti elementech. Pět elementů je ve mně.’ Pak to můžete vidět.”

Šrí Káléšvara

OSVOBOĎTE SVÉ SRDCE A DUŠI

Šivarátri: Čas transformace a uzdravení

On-line kurz od 4. 2. do 15. 2. 2018

11denní sebeléčebná sádhana, energetické transmise, vědomosti, inspirace, satsang 

Před námi je Mahá Šivarátri - mimořádně příhodný čas pro duchovní práci na našem vnitřním světě. Šiva  - otcovský princip Božství - se v tomto čase probouzí a žehná všem, kteří se na něj obrací. Má kapacitu transformovat jakoukoli formu karmy. V čase jeho energie mohou být snadno uzdraveny nejhlubší bolesti duše a srdce a rozpuštěny bloky, které brzdí náš duchovní rozvoj (např. netrpělivost, žárlivost, strach, pocit méněcennosti, vztek). Šiva nám může také požehnat vším, co si pro svůj život přejeme.

Využijme tento speciální čas a pomocí silných sebeléčebných technik a manter z prastarých rukopisů z palmových listů osvoboďme svá srdce a duše od bolesti a nabijme své duše nejvyšší pozitivní energií.

Informace a přihlášení

NOC TICHA A POŽEHNÁNÍ

Šivarátriový retreat 13. 2. 2018 v Brně

„Když jste během meditace obklopeni lidmi, kteří jsou rovněž ponořeni v úžasné meditaci, přijde energie opravdu skvělým a silným způsobem. Energie přijde jako skrze zrcadlo. Je to jako bych měl v ruce baterku a kolem sebe 100 zrcadel: Světlo té baterky se odráží z jednoho zrcadla do druhého. Stejné je to i s energií duše. Když jste v nejhlubší fázi meditace, můžete zažít neuvěřitelnou energii. Energie pak proudí k dalšímu zrcadlu, od něj zase k dalšímu a tak pořád dál. Každý účastník bude naplněn energií. Ucítíte to. Energie všech se zvedne.” - Šrí Káléšvara

Využijme sílu skupinové meditace a oslavme Šivarátri 2018 společně!

Srdečně Vás zveme do Šrí Káléšvarova centra Brno, které díky pravidelnému praktikování šakti-kanálů vyrostlo v silové místo - oázu ticha a míru - vytvářející chráněné a podporující prostředí pro každého, kdo se zde ponoří do svého meditačního procesu. 

Čeká nás satsang, abhišék Šivalingamu a silný meditační proces se speciálními Šiva/Šakti mantrami, které hluboce pročišťují duši a účinně transformují všechny bloky a strachy.

Více informací

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet