IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Mnoho, mnoho světců, sta tisíce světců v Indii vysoce silně meditovaly. Vytvořili v sobě neuvěřitelnou sílu. Když pak zemřeli, nepřijali svou sílu zpět. Prostě ji hodili do vesmíru, aby pomáhala.

Řekněme, že jsem vytvořil 600 andělů a řekl jim, aby se starali o mé studenty. Aby se velmi pozorně starali o určité lidi. Pak má duše vzlétne. Zemřu. Když zemřu, ti andělé se nikdy nevrátí zpět, protože jejich povinností je starat se o jejich studenty. Světec zemře. On, jeho duše, je v jeho samádhi nebo jde do dalšího života. Nebo zůstane v jeho samádhi, aby vytvářela, aby čanelovala vysokou kosmickou energii.

Když se napojí… 90 % světců v Indii si svou sílu nikdy nebere zpět. Cokoli vytvářejí, cokoli ve vesmíru vypěstují - nikdy si to neberou zpět. Prostě to věnují vesmíru, aby to pomáhalo. Tento typ síly je v Indii obrovsky přítomen. Je stále zde. Nikdy se nevrátil zpět k nim. Tento typ síly, jako andělé s božskou duší, cokoli co vypěstovali… Právě teď, dokonce i teď je v Indii (přítomna) obrovská síla.”

Šrí Káléšvara

Fotografie: Silová cesta 2017, hora Penukonda, Indie

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet