IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Mé milé božské duše,

hovoří k vám váš Svámi. Je to opravdu úžasné. Lidská srdce po celém světě se otvírají, aby vytvářela mír a harmonii. A starají se jeden o druhého s neuvěřitelnými léčivými schopnostmi. Vážím si toho.

Můj dnešní hlavní koncept je: Dělejte minimálně 2-3 hodiny nějaké dobročinné práce. Darujte svou službu a poskytněte nějaké jídlo. Stačí i kousek chleba. A pokud jste na tom finančně dostatečně dobře, snažte se dát cokoli, co vaše srdce říká. Pomáhá to vaší duši. Snažte se vytvářet radost ve strádajících lidech kolem sebe. Guruparampara a obzvláště moje duše tento koncept milují.

Nemáte ani tušení, jak vypadá žízeň. Nemáte ani tušení, jak vypadá hlad. Nemáte ani tušení, jak moc potřebujete své oči. Nemáte ani tušení, jak moc vám Bůh dal, když jste zdraví.

Zdravý člověk musí pomáhat strádajícím lidem. Věnujte čas mentálně postiženým, nemocným, lidem s depresí a zlomeným srdcem. Když u nich dokážete vykouzlit úsměv a smích, vyhráli jste první krok k Božství. Pokud nedokážete vyhrát lidství, je vysoce obtížné vyhrát Matku Přírodu. Zapomeňte na své sobectví, snažte se uvažovat i o těch, kteří jsou kolem vás. Nezanedbávejte to. Berte mé poselství vážně. Snažte se najít cestu, jak pomoci strádajícím lidem.

S láskou,
Váš Svámi

Šrí Káléšvarovo poselství ke dni gurua z 1. 5. 2011

Fotografie: Bábova prostřená tabule Brno - nedělní oběd pro lidi v nouzi

Více o projektu: ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet