IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Na nebe a zemi se můžeme dívat jako na dvě desky - Šivu a Šakti. Uprostřed, mezi nimi, se odehrávají všechny mechanismy. Oheň je tvořen ze země. A voda je neomezená, ohromná, neuvěřitelná energie. Když se ve vás začnou otvírat čakry pěti elementů, budete neustále napojeni na Šivovu energii. S jeho duší vás bude spojovat velmi sladká připoutanost. Když chytíte tyto vibrace, jste na 99 % melodický člověk - jemný a klidný. Pak budou velké bloky žárlivosti, vzteku, pochybností, bláznivosti, vzletů a pádů omyty. Už si neděláte žádné starosti. Dosáhli jste stavu sthita pregnata.”

Šrí Káléšvara

ŠIVA ŠAKTI

Sjednoťte v sobě čisté vědomí a tvořivou prasílu!

21denní šivarátriová meditační praxe, energetické transmise, vědomosti, inspirace a satsang MOŽNOST REGISTRACE DO 15. 2. 2019

Mahá Šivarátri je jediným dnem v roce, kdy se Šiva probouzí ze své meditace a spojuje se s Šakti. Je to den, kdy své požehnání nechává velkoryse proudit ke všem, kteří se na něj obrací. Letošní Šivarátri oslavíme na Kumbhaméle - největším shromážděním sadhuů, jogínů, siddhů a světců - během Šivarátriové noci se skrze ‘Šiva Šakti’ sádhanu silně propojíme s celou skupinou v tomto kurzu.

Buďte při tom, když bude Tatyanna - zkušená učitelka prastarých znalostí - sdílet své zkušenosti a vědění. Pod jejím vedením prošly vysoce energetickými procesy úspěšně stovky praktikujících. Tatyanna vás bude tímto procesem provázet prostřednictvím dálkových transmisí a satsangů, jejichž obsah s vámi bude v českém jazyce sdílet český tým tohoto kurzu vedený Hanou.

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet