IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Pointa je: Nikdy, nikdy nepřemýšleje o věcech v životech druhých. Vy - mistr - Bůh. Váš kanál je váš. A mistra. Cokoli mistr dělá s někým jiným… I kdyby si od někoho vzal miliony dolarů, i když od něho někdo něco dostává, i když dělá bláznivé věci jako Širdi Bábá, přemýšlejte jen o tom, co jste od něj dostali, co od něho potřebujete získat, co od něho opravdu očekáváte. Soustřeďte se na to, dokud to nedostanete. V mém životě jsou neuvěřitelní zločinci, filmoví herci, lidé z byznysu, duchovní lidé, spousta bláznivých lidí, normální lidé, lidé, kteří mě prostě chtějí vidět. Navštěvují mě různí lidé. Kvůli požehnání. Musím jim dát požehnání. Je to má podstata. Jsem jako řeka. Někdo z řeky pije, někdo v ní plave, někdo si v ní myje ruce… Řeka nemůže říct ne. Nikomu. Je otevřená.

Z jakého důvodu student k mistrovi přišel… V sanskrtu se říká: Jat bhávam tat bhavati. Jaké jsou jeho vnitřní myšlenky, z jakého důvodu přišel - přesně to přijímá. Když posvítíte baterkou na zrcadlo, odrazí se k vám přesně to samé světlo.

Tak tedy, snažte se rozvinout své vnitřní vědomí a zaháčkujte mistrovu duši. Snažte se zaháčkovat duši Božské Matky. Neříkám zaháčkujte mistra. Říkám snažte se zaháčkovat duši Božské Matky a duši mistra. Ne mistra - mistrovu duši. Je to jako světlo svíčky. Není třeba chytat svíčku, snažte se chytit světlo. Chytněte světlo.

Šrí Káléšvara

České titulky spustíte kliknutím na ikonu „klávesnice” nebo „kormidla” , která se objeví po spuštění videa v jeho spodní části.

PŘEDCHOZÍ CITÁTY KE DNI GURUA

  • Všechny dosavadní citáty ke dni gurua naleznete ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet