IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

V duchovnosti jde především o to rozvinout sílu své duše. To je velmi, velmi důležité. Energie vaší duše začne růst podle toho, jak moc sádhany (meditace, duchovní cvičení) děláte.”

Šrí Káléšvara

Proces pěti elementů

Element ohně

„Plamen představuje malý symbol velkého Božího světla. Je to kousek Božího světla, které září v každé části Stvoření. Světlo svíčky symbolizuje Boží energii. Když vidíte její plamen, automaticky v srdci pocítíte lásku.” - Šrí Káléšvara

Oheň má ze všech pěti elementů nejvyšší spalující povahu. Jeho mantra spaluje negativitu a poskytuje nám tak hluboké vnitřní pročištění a transformaci. Energeticky podporuje naše tělo i duši. Naše třetí oko - sídlo síly vůle a jasnosti - a kruhy ochranné energie kolem nás sílí. Když mantru elementu ohně správně používáme, dokáže nám přinést nejvyšší pozitivní energii, dát nám prosperitu a naplnit přání našeho srdce.

Přijměte iniciaci do mantry elementu ohně - silným způsobem probuďte světlo své duše a nechte ho provést Vás obdobím, kdy venku tolik světla nezažíváme. Zažijte hluboké pochopení energie, kterou v sobě skrze meditaci s mantrou budujete a naučte se, jak ji používat pro svůj osobní růst!

Informace a registrace

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet