IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Lakšmi, Božská Matka, sedí v lotosovém květu. Celá Šrí čakra je ukryta v lotosovém květu. Lotosový květ není žádný vtip. Včelí královny jistého druhu včel bojují, až dokud nektar nevyjde ven a ony s ním budou moct tvořit.

Musíte se stát králi, císaři a královnami — úspěšnými charaktery na planetě. Zcela určitě to vyhrajete. To co víte, je maličkost. Co nevíte, je oceán. Včela vytváří nektar, med. Jak ho dostává z květu ven a jak z něho v úlu vytváří úžasný med — ano, to je to, co musíte dělat.” - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

SRÍ LAKŠMI MÁ: SPOKOJENOST A BEZVÝHRADNÉ ŠTĚSTÍ

On-line program s Tatyannou od 4.10. do 25.10. 2020
s 21denní sádhanou, energetickými transmisemi a satsangy

Ponořte se s námi do energie Lakšmi. Čas Navarátri přináší úžasnou příležitost pozvat ji do svého života. Děkujeme Matce přírodě za tichou sílu její tvořivé lásky, se kterou se o nás každý den stará. Díky každodenní společné meditaci budete napojeni na silné energetické pole skupiny a zažijete radost z duchovního společenství.

Pojďme si společně zvědomit krásu a hojnost, která nás již obklopuje a skrze tuto vděčnost otevřít svá srdce pro přijetí energie Lakšmi. Abychom mohli i nadále s důvěrou a sílou čelit výzvám, kterým jsme teď jako lidstvo vystaveni, potřebujeme její požehnání.

Buďte při tom, když bude Tatyanna - zkušená učitelka prastarých znalostí - sdílet své zkušenosti a vědění o těchto energetických kanálech. Pod jejím vedením prošly vysoce energetickými procesy úspěšně stovky praktikujících. Tatyanna vás bude tímto procesem provázet prostřednictvím dálkových transmisí a satsangů, jejichž obsah s vámi bude v českém jazyce sdílet český tým tohoto kurzu vedený Hanou.

INFORMACE A PŘIHLÁŠENÍ ZDE

PŘEDCHOZÍ CITÁTY KE DNI GURUA

  • Všechny dosavadní citáty ke dni gurua naleznete ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet