IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Vyhrát mistrovo srdce je skoro jako vyhrát Božskou Matku. O svém životě to tak můžu říct. Není to vůbec jednoduché. Já mám však pro všechny poměrně dost otevřené srdce - mě tedy nemusíte přesvědčovat, lichotit mi a dělat různé věci. Prostě jen dělejte svou disciplinovanou práci. Pak bude všechno možné, stane se to.” - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

Z textu „Átma sandhána jóga” od Šrí Káléšvary
K bezplatnému stažení ZDE

Ještě se můžete připojit:

GURU ŠAKTI

Síla, díky které je všechno možné

Gurupurnimový intenzivní program: 21denní meditace s mantrou a šakti sádhana
Energetické transmise, znalosti, inspirace a satsangy
On-line kurz od 21. 6. do 16. 7. 2019

Je-li člověk obklopen nízkými vibracemi, není pro něj vždy úplně snadné udržovat svou duchovní praxi. Váš guru je strážce vašeho duchovního procesu – poskytuje vám doprovod, ochranu a guru šakti. Co to je? Guru šakti je usměrňující síla, která vám dává odolnost a výdrž nezbytnou pro projití ohněm vlastního transformačního procesu. Urychluje vaši duchovní cestu a pomáhá vám osvobodit se od karem, které stojí v cestě vašemu rozvoji. Guru šakti je síla, díky které se nemožné stává možným.

Právě teď se blížíme ke Gurupurnimě, k úplňku gurua, ke dni, kdy guru šakti proudí obzvláště silným způsobem – ke všem, kteří ji otevřou svá srdce. Šrí Káléšvara nám během svého života neustále opakoval, že ‘není jen toto tělo’. Říkal, že až své fyzické tělo opustí, bude moct duševní proces svých studentů podporovat ještě mnohem, mnohem mocněji a my se dnes při své práci s praktikujícími šakti kanálů každý den setkáváme s důkazy o tom, jak moc je tento slib pravdivý.

Využijte tento mimořádný čas a prohlubte svůj osobní vztah se Šrí Káléšvarovu a celou linií mistrů. Naskočte na dobrý vítr a přitáhněte k sobě mocný proud guru šakti. Tatyanna vás bude tímto procesem provázet prostřednictvím dálkových transmisí a satsangů, jejichž obsah s vámi bude v českém jazyce sdílet český tým vedený Hanou.

Obsah kurzu a sádhana jsou cenné pro zkušené Šrí Káléšvarovy studenty i pro nové zájemce.

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet