IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Jeden sanskrtský verš říká, že vaše duše v sobě zahrnuje celé slunce, měsíc, hvězdy, zemi a elementy. Všechno v jednom, jedno ve všem. Ve své duši sami manifestujete celý vesmír. To znamená, že všechno, co ve vesmíru chcete, můžete prozkoumat a najít ve své duši. Rozumíte tomuto hlubokému významu? V hloubi své duše můžete zkoumat všechno. V duši můžete vidět všechno. Není třeba dívat se ven. Nejprve (se podívejte) do sebe, pak vám vaše duše ukáže všechno. Máte-li tento typ ohromného energetického procesu, říká se tomu stadium osvícení. Když si užíváte energii, můžete se soustředit na jakoukoli malou část, na cokoli v Božím Stvoření, v jakékoli galaxii. Můžete to najít a zažít v sobě. Vaše duše je jako velká galaxie. Jako malé semínko manga, ve kterém se ukrytá obrovský mangovník.”

Šrí Káléšvara

PROCES PĚTI ELEMENTŮ

Staňte se mistrem elementů

Síla, trpělivost a stabilita Matky Země, tvořivá a spalující povaha ohně, nekonečnost nebe, tajemství života a vzniku energie ve vodě, pohyblivost vzduchu a léčivá moc našeho dechu… Pět elementů tvoří pět pilířů celého Stvoření - včetně našich těl a duší. Když mistr ve studentovi probouzí duchovní energie, je skrytým mechanismem, který toto probuzení spouští, energie pěti elementů.

Díky Procesu pěti elementů™ v sobě pročišťujete jednotlivé elementy, nabíjíte se jejich energií a získáváme s ní své vlastní zkušenosti. Postupně se aktivují vaše vlastní sebeuzdravující síly a rozpouští se stará bolest, emoční bloky a nevědomé vzorce chování. 

Po úspěšném dokončení procesu se s elementy můžete kdykoli spojit a používat je pro sebe - například pro vybíjení negativity a pro udržování vlastní rovnováhy. Později můžete tuto energii předávat ostatním a nakonec se můžete s elementy propojit natolik, že jim budete moci nařizovat a stát se tak „siddhou” - mistrem pěti elementů.

Proces pěti elementů je základem všech pokročilých meditačních procesů, které Šrí Káléšvara z knih palmových listů vyučoval.

Přijměte iniciaci do manter pěti elementů, probuďte přirozenou kapacitu své duše a dejte svému dalšímu duchovnímu i osobnímu růstu „pevnou půdu pod nohama”!

Aktuální nabídka kurzů:

  • Proces pěti elementů, 18 měsíční kurz od 6./7. dubna 2019 v Brně
  • Proces pěti elementů: Element země, 6 měsíční kurz od 14. dubna v Prostějově
  • Proces pěti elementů: Individuální doprovod

Více informací ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet