IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Musíme poznat skutečnou pravdu, proč jsme zde? Poznání pravdy - to je stálé, nikdo to nemůže změnit. Poznání Reality je důležité, jinak je to plýtvání životem. Jakmile víte, odkud pocházíte, budete automaticky vědět, kam jdete. Mezitím můžete snadno pochopit všechny tyto iluze, tento úžasný sen.

Jakmile znáte pravdu, je to dobré. Tato pravda přichází skrze jógy, skrze meditační sílu, skrze poselství, skrze znalosti.

Šrí Káléšvara

Prastaré vědomosti z knih z palmových listů

Informační a zážitkový večer, 25. května 2017, Brno

V roce 1998 začal Šrí Káléšvara sdílet prastaré duchovní vědění z knih z palmových listů. Znalosti, které do té doby nebyly nikdy veřejně vyučovány, a které mudrci a proroci dávné Indie přijali přímo od Kosmu. Toto vědění obsahuje po staletí přísně střežené meditační techniky, popisující jak lze probudit své „zázračné” síly a dosáhnout nejvyšších stadií osvícení.

Na tento večer Vás zvou Šrí Káléšvarovi studenti, kteří pod jeho vedením s těmito znalostmi již mnoho let praktikují, a díky své meditační praxi a studijnímu času strávenému v Indii, měli možnost shromáždit pozoruhodné zkušenosti.

Informace a přihlášení

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet