IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Kde je vaše vnitřní jiskra? Jiskra vaší duše musí vyjít ven a proudit, abyste ji mohli neustále zažívat. Zažívat ji? Neustále! Jde o to zažívat svou jiskru až do posledního dechu. To je důležité. To je klíč. Pak se můžete spojit s Ježíšem Kristem, Bábou, Buddhou, matkou Marií nebo Šivou a Šakti. Toto je tím, co to otevírá.

Šrí Káléšvara

Poznáte-li moudrost Jediného ve vašem srdci, padají tím všechny další představy. Jen ten, kdo zažil tuto Realitu, ví, co je skutečné. Toho už nic nemate.

Šrí Ramana Maharši

E-kniha: Cesty k čistému vědomí - mise světců

Inspirativní výroky světců z linie mistrů Šrí Káléšvary

PDF ke stažení (vysoké rozlišení, 66 MB):ZDE

PDF ke stažení (nižší rozlišení, 2,5 MB):ZDE

Šrí Káléšvara své studenty často vybízel k tomu, aby se zabývali životopisy osvícených mistrů a světců a studovali jejich poznatky a moudrost, aby si tak mohli lépe utřídit zkušenosti získané na své vlastní osobní cestě.

Slova osvícených mistrů v sobě nesou jasnost a energii. Mohou na nás působit na různých hlubokých úrovních a stejně tak mohou být na různých úrovních i chápána. Hovoří přímo s naší duší a oživují v nás vzpomínku na nejvyšší Realitu.

Pojďme si vychutnat energii a pravdivost těchto slov, rozjímejme o nich a nechme je působit na svá srdce a otvírat v nás schopnost přistupovat ke světu s novým vědomím…

Šrí Káléšvara kromě lidských a duchovních hodnot vyučoval duchovní vědění z prastarých knih z palmových listů - silné techniky vědomí a meditaci s mantrami, díky které mohou seriózně praktikující studenti pročistit své vědomí, rozvinout vnitřní pevnost a duchovní sílu a dosáhnout skutečné jasnosti, lásky a moudrosti.

Šrí Káléšvarovým prostým poselstvím pro svět bylo: „Upřímně, mým velkým posláním, přáním a cílem je vytvořit v každé duši obrovský úspěch. To je ono. S radostí na tom budu dnem i nocí, nocí i dnem pracovat a snažit se zjistit, co energie dovolí realizovat. Rád se tomu budu věnovat. Budu opravdu velmi šťastný, až dosáhnete svého předurčení. Ať už tady budu nebo ne.”

Aktuální program kurzů: www.kaleshwar.cz.

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet