IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Když vás chci trénovat a udělat z vás mistra, má fyzická přítomnost není nutná. I když jste ve své zemi, myslíte na mě, berete formule a praktikujete s nimi, jsem tam s vámi. Myslím to vážně. Přijdu a dám vám šaktipat - během toho, co spíte, ve vašich snech. Mohu se dokonce i objevit ve vaší ložnici. Není to problém. Jste-li na této planetě, mohu se s vámi snadno spojit. Ať už jste kdekoli.

Někteří studenti si myslí, že od toho mohou utéct. Říkají si: ‘Á, utekl jsem od něj, zapomeňme na to.’ Sundají mou fotku. Nechtějí dokonce ani vidět můj obraz. Netuší však, že je to ještě více aktivuje. Začnou pak na mě myslet ještě víc.

Když se někdo podívá na mou fotografii (a řekne si): ‚Kdo to je?’ Jakmile znají mé jméno, hotovo. Podívají se na mou fotku, hotovo. Cvak, hotovo. Není ani třeba, abyste jeli do Penukondy a mluvili se mnou - vznikne zde spojení.” - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

Foto: Tato fotografie byla po mnoho let umístěna v Bábově chrámu v Penukondě v Indii nad východními dveřmi a byla viditelná při odchodu z chrámu.

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet