IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Ať už se stane cokoli, nesejde na tom. Pokračujte, pokračujte, pokračujte. Ať už zažíváte těžkosti nebo štěstí, on vás bude chránit. Určitě vás bude chránit. Ať už by se mělo stát cokoli, postará se o vás - za všech okolností, ať už budete kdekoli. Kdekoli budete, bude vás chránit.”

Šrí Káléšvara

ŠIVARÁTRI 2020

MAGNETISMUS DUŠE

Intenzivní 41denní kurz
se sádhanou, energetickými transmisemi a satsangy
On-line kurz s Tatyannou od 2.2. do 15. 3. 2020

Každá duše je potenciálním magnetem na nadpřirozenou kosmickou energii. Šrí Káléšvara učí, že jakmile praktikujete ty správné kanály a techniky, můžete do duše přitáhnout kosmickou energii. Čím je vaše praxe intenzivnější, tím více energie světla vaše duše přitáhne. Poté co ji přijmete, vaše duše zesílí a začne vyzařovat léčivou energii, která činí vás i lidi kolem vás šťastnými. Když se vaše duše stane silným magnetem na kosmickou energii, začnete získávat přímé duchovní zkušenosti. Přitahujete anděly, božské duše a nakonec i Božskou Matku.

Buďte při tom, když bude Tatyanna - zkušená učitelka prastarých znalostí - sdílet své zkušenosti a vědění o těchto energetických kanálech. Pod jejím vedením prošly vysoce energetickými procesy úspěšně stovky praktikujících. Tatyanna vás bude tímto procesem provázet prostřednictvím dálkových transmisí a satsangů, jejichž obsah s vámi bude v českém jazyce sdílet český tým tohoto kurzu.

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet