IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Když udržujete své hranice, jste vždy velmi úspěšní. Váš mistr samozřejmě ví, jak moc udržujete své hranice. To je (důležitý) bod: Udržovat své hranice. Mistr například řekne: ‚Nejezte vidličkou.’ Vidíte, že člověk vedle vás jí vidličkou. ‚Dobře, on tím jí, fajn.’ Vy se však nesmíte nechat svést k tomu, že začnete jíst tímto způsobem. Musíte dodržovat cokoli, co mistr řekl. Musíte udržovat svou vlastní frekvenci. Pak je zde úspěch. Říká se tomu také čistá sthitha pregnatha. Ať se děje cokoli, jste šťastní, klidní a blažení. Máte své vlastní hranice. Upevnili jste svou duši v krásných hranicích. Kdybych se začal bláznivým způsobem plést všem do života, dávat jim ošetření… Ne. Ať sami o své vůli přijdou a řeknou, co je jejich problém. Pak se o to postarám.”

Šrí Káléšvara

Vybíjecí techniky s pěti elementy

Základy energetické hygieny pro zdravou a šťastnou duši

11. listopadu, Brno

Stres, náročné situace ve vztazích, intenzivní diskuse, setkání s lidmi, kteří v sobě nesou smutek a bolest… Ať už se v životě věnujeme čemukoli, všichni se dostáváme do situací, kdy jsme vystavováni vlivům různých energií, včetně té „negativní”. Vědomě či nevědomě ji přijímáme - zvláště tehdy, je-li naše srdce druhým otevřené. A dáváme jí šanci, aby vyrušila naši vlastní energetickou rovnováhu.

Šrí Káléšvara nám proto zanechal řadu jednoduchých technik, pomocí kterých můžeme negativní energii skrze pět elementů vědomě vrátit zpět do přírody - nechat ji zde transformovat - a uvést tak svůj vnitřní systém zpět do rovnováhy, čistoty a jasnosti. Být jako lotosový list - ve vodě a přesto vodou nedotčeni.

Přidejte se k nám a naučte se, jak si pravidelným používáním těchto technik vytvořit dobrý základ pro vyrovnanější osobní život, zdravější vztahy i pro úspěch na duchovní cestě!

Informace a registrace

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet