IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Na Zemi žijí miliony sirotků, nevidomých, starých lidí, zraněných lidí, lidí s AIDS a lidí se všemi možnými nemocemi. Neexistuje záruka, že i zítra budete zdraví. Když tyto lidi chráníte, je to Boží dar pro vás. Dáte hladovému něco k jídlu. Dáte mu kousek chleba a utišíte jeho hlad. Bůh vám dal šanci nasytit tuto duši. Činí vás to šťastnými a ten člověk je také šťastný. Jeho duše vám automaticky žehná. ‚Bůh ti žehnej.’ Ten člověk nemusí říct ani děkuji.

Když se staráte o lidi, Bůh se stará o vás. Toto požehnání, toto štěstí přijde k vám. Později, až budete potřebovat pomoc, někdo přijde a postará se o vás. Až budete potřebovat pomoc, Bůh někoho pošle.

Vytvořte dobrou karmu a nechte to být. Až to budete jednou potřebovat, tato dobrá karma, kterou jste ve vesmíru vytvořili, přijde k vám. Neztratí se.”

Šrí Káléšvara

Pozvání k Bábově prostřené tabuli

„Neboť jsem hladověl a dali jste mi najíst. (…) Cokoli jste udělali pro nejmenšího z těchto mých bratrů, to jste udělali pro mě.” - Ježíš (Matouš 25)

Tým Bábovy prostřené tabule kromě obvyklého nedělního výdeje již od jara zajišťuje i sobotní a nedělní oběd ve stanovém městečku pro lidi v nouzi v Brně na Střeláku.

Zejména v letních měsících budeme velmi vděční za vaši aktivní podporu. Máte-li chuť přijít některou sobotu nebo neděli pomoci s vařením, napiště nám na snami@email.cz.

Děkujeme a těšíme se na spolupráci.

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet