IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Povaha duchovnosti je taková, že někdy jde naše duše jako slon, někdy kráčí jako lev, někdy jako tygr a někdy běží jako kůň. Pro její rychlost neexistuje limit. Každá duše má svou křivku pro spojení se s Bohem.

Kdo rozhoduje o tom, jestli děláte své maximum nebo ne? Učíte se například od mistra karate. Postaví vás proti dvěma lidem. Trénoval vás, trénoval vás, trénoval vás a trénoval vás. Asi po 30 minutách ztrácíte mentálně i na úrovni srdce inspiraci. Ignorujete (svůj trénink): ‘To je v pořádku. Je lepší přijmout porážku. Lépe padnout.’ V určitém bodě jdete jako křivka dolů a ztrácíte inspiraci.

Z části je to mistr, kdo rozhoduje, jestli děláte své maximum nebo ne. Pro vaše maximum neexistuje limit. Jeden limit (však) existuje: Pokud si držíte inspiraci - se stejně vysokou frekvencí, s vysokou energií - pak se to hýbe. Pak je to mistrova zodpovědnost. Když se k vám blíží nějaké iluze, aby vás vyrušily, aby vás obtěžovaly, tehdy se musí nepřímo angažovat, aby vám pomohl.

Logika v Mahábharátě je: Když je váš záměr dobrý, vaše inspirace, záměr a sankalpam jsou dobré… To proto jsem se ptal, co jsou vaše cíle. Viděl jsem, že když máte silnou inspiraci - kdykoli ji udržujete pro dobro - nic vás nezastaví. I přesto, že se na počátku trápíte. Trápit se na začátku je přirozené. Nakonec zde bude štěstí a radost.

Když máte čistý záměr a čisté dobré sankalpam spojit se s nadpřirozenými věcmi ve vesmíru, musíte vyhrát nadpřirozené procesy, musíte se spojit s těmito kanály. Když pokračujete bez ohledu na to, jaké iluze přichází a dál běžíte a běžíte, dál jdete a jdete, tehdy bude mistr vždy vědět, jak vám pomoci. Aby vám pomohl, nemusí přijít přímo. Ví, jak vám pomoci dostat se z těchto iluzí, vyjít z nich a uspět ve vašem procesu.”

Šrí Káléšvara

Vyhrát srdce Božské Matky

Program s Tatyannou v Brně

Přidejte se k programu s Tatyannou v Brně a zažijte hlubší úrovně znalostí tak, jak je vyučoval Šrí Káléšvara!

 „Mé milé božské duše, buďte dostatečně silní a Tatyanna bude učit Paraméšvari jógu. Představí vám ji. Vaše srdce musí být otevřené přijetí dalšího procesu, který vám představuji skrze Tatyannu, abych dal Paraméšvari jógu. Mám v ni silnou důvěru a věřím, že vám dokáže dát tyto kanály a energii. V budoucnosti, z dlouhodobého hlediska, si je třeba zvyknout na to, že vědění a informace vašeho Svámiho budete přijímat tímto způsobem. Věřím, že Tatyanna odvede dobrou práci. Je jako dynamit a udělá neuvěřitelnou práci.” - Šrí Káléšvara

Přesné informace a registrační stránka budou následovat brzy.

Prozatím si rezervujte čas:

  • pátek 8. září: Veřejná přednáška
  • sobota 9. září až neděle 10. září: Program s iniciací do procesu

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet