IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Tyto mantry vytváří perfektní vibrace jen v případě, že máte otevřené srdce. Když odříkáváte mantru - s vírou nebo bez ní - samozřejmě, že to vytvoří nějakou energii. Na určité úrovni to funguje, ale Boží tajemství pracují v srdci. Otevřete své srdce krásným elementům a pročistěte se pomocí jejich manter. Láska, kterou vytvoříte, bude věčná.

Toto je nepochybně velký proces pročištění duše. Když někdo začne dělat tyto mantry, pálí tím mnoho karem. Negativita vychází ven. Když s tímto procesem začnete a zažíváte v životě určitou nevyrovnanost, znamená to, že energie s vámi pracuje. Je to jako by ve vás pracovaly vysoké vibrace. Později - s trpělivostí a praxí - opět hladce přistanete.”

Šrí Káléšvara

PROCES PĚTI ELEMENTŮ

–Energetický základ pro veškeré meditační procesy podle Šrí Káléšvary

Díky používání tisíce let starých formulí - manter Procesu pěti elementů™, v sobě pročišťujete jednotlivé elementy a nabíjíte se jejich energií. Každý z nich nese jedinečné vlastnosti, se kterými během procesu získáváte své vlastní zážitky a zkušenosti. Po jeho úspěšném dokončení se s nimi můžete kdykoli spojit a používat je pro sebe. Naučíte se k tomu konkrétní techniky - například pro vědomé „vybíjení” negativní energie. Postupně se aktivují vaše vlastní sebeuzdravující síly a rozpouští se emoční bloky a nevědomé vzorce chování.

Tento proces je základem všech pokročilých meditačních procesů, které Šrí Káléšvara z knih palmových listů vyučoval.

O procesu pěti elementů

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet