IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Snažte se dál sytit chudé. Jděte kamkoli - do jakékoli nemocnice, do domova pro seniory nebo do sirotčince. Strádající srdce potřebují respekt. To je satja. Zapomeňte na ostatní věci - na dharmu, šánti a prému - guruparampara se postará. Pečujte o tep srdce a o strádající srdce. To je velmi důležité. Jinak je mi líto. Kdekoli je satja, bude vás chránit.”

Šrí Káléšvara

Pozvání k Bábově prostřené tabuli

„Neboť jsem hladověl a dali jste mi najíst. (…) Cokoli jste udělali pro nejmenšího z těchto mých bratrů, to jste udělali pro mě.” - Ježíš (Matouš 25)

Tým Bábovy prostřené tabule kromě obvyklého nedělního výdeje již pět týdnů zajišťuje i sobotní a nedělní oběd ve stanovém městečku pro lidi v nouzi v Brně na Střeláku.

Centrum je umístěno v pěkné přírodní lokalitě. Vše je dobře zorganizované, udržované a v celém areálu vládne poklidná atmosféra. Výdej probíhá z výdejního okénka a vždy máme na výběr, zda se o něj postaráme sami nebo ho přenecháme pracovníkům centra.

Máte-li chuť zapojit dobročinnou práci do svého života, Střelák je pro to skvělá varianta — zejména pro začínající týmy.

Vaření pro Střelák lze zorganizovat následujícími způsoby:

  • Vaření v sobotu ve Šrí Káléšvarově centru (60 porcí)
  • Vaření v sobotu nebo v neděli ve vašem domácím prostředí (60 porcí). Do vzdálenosti 30 km jsme vám schopni dovézt vybavení a suroviny na přípravu jídla a hotové jídlo zase odvézt na místo výdeje.
  • Přípravu jídla pro Střelák lze zvládnout ve 2 až 3 lidech.

V případě zájmu nám napište na snami@email.cz. Rádi vám poskytneme podrobné informace a potřebnou podporu.

Těšíme se na spolupráci.

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet