IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Přátelé, bez vás by mistr neexistoval. Krišna věděl, jakou práci chce udělat. Proč tedy potřeboval Ardžunu? Starost o bitvu byla Ardžunova práce. Krišnova práce byla jen starost o válečný vozík. Moje práce zde je jen být vaším řidičem. Vím však jakým směrem vás mám vzít. Vím, kde jsou nepřátelé a kdy vás chránit. Prostě jen říkám: „Dělej tohle. Dělej tamto. Hotovo.” Jsem jen tohle. Nestojím v životě o žádné uznání. Jen váš úspěch, vaše štěstí, abyste mohli na planetu přinést spoustu míru. Hotovo. Opravdu hotovo. Buďte rodina. - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

D I V Á L Í - Svátek světla

Koncem října nastane Diválí - jeden z nejmagičtějších, nejradostnějších a nejkrásnějších svátků roku. Je to čas spojený s energií Božské Matky Lakšmi, která je ztělesněním krásy, bohatství a hojnosti na materiální i duchovní úrovni. Během letošního Diválí vás srdečně zveme na následující akce:

ŠRÍ ČAKRA JANTRA, MODUL I

26. - 27. 10. 2019 s Hanou v Brně

Vytvořte si během Diválí silový předmět ve formě Šrí čakry! Jantra Šrí čakry do vašeho života přináší velké požehnání. Přitahuje nejčistější kosmickou energii a podporuje vás v manifestaci všeho, po čem vaše duše touží. Jantra pročišťuje své okolí a vysoce pozitivním způsobem ovlivňuje místo, kde je instalována. Vyzařuje léčivé vibrace a vytváří ochranné kruhy.

Více informací a přihlášení ZDE

MAHÁ LAKŠMI PÚDŽA - Ohňová púdža pro hojnost a bohatství

27. 10. 2019 v 11:00 v Brně

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet