IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

„Óm Guru Bramhá

Guru Višnu-u

Guru dévó Mahéšvaraha

Guru sákšát parabramham

Tasmajé srí guruvéna namaha

Toto je mantra pro mistra. Mistr je světlo, mistr je Brahma, mistr je Višnu, mistr je Šiva — mistr je větší než všichni tři, Brahma, Višnu, Mahéšvaraha — on je mistr mistrů. To je význam této strofy. On je mimořádné světlo. On je člověk světla.

Když se ze všeho nejdřív modlíte s touto mantrou gurua, znamená to, že do svého srdce zvete mistrovo světlo. Než začnete meditovat, zvete mistra. Ať už ve svém životě děláte jakékoli chyby, dobré nebo špatné věci, když celým svým srdcem voláte mistra, mistr může vyřešit všechny vaše problémy. Ukáže vám správnou cestu životem. Odstraní z vašeho života všechnu temnotu. Dá vám dobrý život - zářivé světlo ve vašem srdci. Toto je strofa mistra.” - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

Tato nahrávka zpívané mantry gurua byla pořízena v roce 2021 v Penukondě během dní po Šrí Káléšvarově mahásamádhi. Tehdy byly ke Šrí Káléšvarově poctě v různých denních a nočních hodinách zpívány bhadžany pro Krišnu. Jejich zpěv byl pokaždé zahajován zpěvem 41 opakování mantry gurua. Bylo to Šrí Káléšvarovo doporučení pro přivolání energie jeho duše. Můžete slyšet jak se z této mantry line sladká vůně těchto cenných dní s naším mistrem. Zpěv bhadžanů pro našeho milovaného Šrí Káléšvaru byl hluboce dojemný a silný čas.

K POSLECHU ZDE

PŘEDCHOZÍ CITÁTY KE DNI GURUA

  • Všechny dosavadní citáty ke dni gurua naleznete ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet