IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Mistr je jen bod, tečka v přírodě. Nemůžete si vizualizovat celou přírodu. Berete si z ní malé semínko - svého mistra. Z tohoto bodu přitáhnete všechno. Odsud můžete vytvořit cokoli. Energie z přírody k vám přichází skrze strukturu mistra. Tento hlavní bod je tedy důležitý. Musíte vyjít (z iluzí). Není třeba spát v temnotě. Povinností mistra je dát vědění, trénovat vás a předat vás Bohu.

Znát jednotu a poznat kdo jste, co jste, co děláte, co je váš problém, co potřebujete a kdy je ten (správný) čas vám to dát - v tom spočívá velikost duchovních světců. To je velikost avatárů. Ten, který vás spojil s nejhlubší úrovní duše, je sadguru. Skutečný sadguru je někdo, kdo vás vede k tomu, že získáte své vítězství.”

Šrí Káléšvara

GURUPURNIMA V BRNĚ

Guru šakti - Síla, díky které je všechno možné

Meditace - silné šakti procesy v přírodě -znalosti - hluboký zážitek energie
Intenzivní gurupurnimový program s Hanou a týmem Šrí Káléšvarova centra Brno
16. / 17. července 2019

Prožijte hlavní den letošní gurupurnimy s námi! Užijte si pročišťující sílu ohně a dalších elementů v přírodě, vykoupejte se v silné, uzdravující energii a napojte se na Šrí Káléšvaru a celou linii mistrů - vyživte svou duši vysokou energií a nechte příznivý vítr jejich guru šakti, aby vás na vaší osobní cestě posunul mocným způsobem vpřed. Tento den patří vašemu mistrovi a vašemu nejvnitřnějšímu já! Náš tým vám díky svým zkušenostem s vysoce energetickými procesy s radostí vytvoří rámec pro to, abyste ho mohli využít na maximum.

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet