IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Ananta višvam mahá sankalpam. Ananta sankalpam, není zde žádný limit. Žádný limit. Nemůžete spočítat všechny hvězdy. Potřebujeme však najít štěstí v jedné malé hvězdě. Musíte získat její záři.”

Šrí Káléšvara

Abhišék a meditace pro vnitřní i vnější mír

Neděle 18. listopadu a 16. prosince 2018

Šrí Káléšvarovo centrum Brno

Abhišék je védský rituál vytvářející jemné, pokojné vibrace, které mají velmi uvolňující a osvobozující účinek na emoce, duši i mysl. Princip abhišéku spočívá v omývání silového předmětu vodou a dalšími tekutinami. Je to jako bychom omývali vlastní duši a očišťovali ji od veškeré bolesti, karem a negativní energie a vytvářeli tak ve svém nitru prostor, který může vyplnit láska a hluboký mír.

Srdečně vás zveme na silný abhišék Šivalingamu, po kterém se ponoříme do hluboké meditace, na jejímž konci společně pošleme vybudovanou energii do světa - jako silný impuls pro mír a uzdravení našich vnitřních i vnějších světů.

Nacházíme se v čase plném konfliktů, stresu a napětí a každá pozitivní vibrace vytvoří rozdíl - v našem vnitřním světě, v našem bezprostředním okolí i na globální úrovni. Připojte se k nám a společně vytvoříme pozitivní změnu.

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet