IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Všichni jsme jedním. Neexistuje žádná nadřazenost, neexistuje žádná podřízenost. Buďte v jasnosti. Má práce je sdílet s vámi své vědění. A vy se mnou sdílíte to, co znáte vy. Prostě tomu naslouchám. Ano, následujme to. Jsme tým. Jsme tým.”

Šrí Káléšvara

KÁLÉŠVARA DŽAJANTY

Večer s příběhy pro naladění 7. 1. 2021 & Speciální púdža 8. 1. 2021

Šakti požehnání z Einhausenu

Součástí indické tradice je oslavovat den inkarnace božské duše. V tento den je energie této božské duše mimořádně silně přístupná a její požehnání proudí ke všem, kdo se na ni s otevřeným srdcem obrátí. Šrí Káléšvara přišel na svět 8. 1. 1973. Od té doby úspěšně rozvíjel svou dharmu – vrátit do vědomí lidstva Božskou Matku, sdílet s duchovně hledajícími vysoké duchovní vědění a podporovat je na cestě duchovního růstu.

Speciální ohňová púdža 8. 1. 2021

Letošní „Káléšvara džajanty” – Šrí Káléšvarovy narozeniny – využijeme k tomu, abychom se skrze silnou ohňovou púdžu spojili s jasnou září jeho duše a přijali jeho požehnání pro náš duchovní růst. Tatyanna všem během púdži pošle dálkovou transmisi.

Večer s příběhy 7. 1. 2020

Otevřené srdce nám vždy pomáhá silněji přijmout energii! V předvečer Šrí Káléšvarových narozenin (na den gurua 7. 1.) jste srdečně zvání na večer s příběhy, který je krásnou příležitostí pro sdílení našich zkušeností se Šrí Káléšvarou a/nebo věděním, které světu přinesl, a tím se naladit na nadcházející púdžu a získat inspiraci a poznatky pro svůj vlastní rozvoj.

Informace a registrace ZDE

PŘEDCHOZÍ CITÁTY KE DNI GURUA

  • Všechny dosavadní citáty ke dni gurua naleznete ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet