IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Vědění je oceán. I malá molekula vědění - obzvláště východní moudrosti - je síla. Je to diamant.

Zveřejňuji formule nadpřirozené energie.Jsou to zkratky k dosažení Boží milosti. Chci toto vědění rozšířit. Pak si budou všichni užívat Boží vůni.”

Šrí Káléšvara

Ancient Knowledge – Ancient Mission

– Nová e-kniha o Šrí Káléšvarově učení k bezplatnému stažení (268 stran)

Cílem této nové e-knihy je zprostředkovat starým i novým studentům prastarého vědění širší souvislosti a význam prastaré mise světců.

Knihu během posledních měsíců ze Šrí Káléšvarových přednášek sestavila Zahira Walker - Šrí Káléšvarova dlouholetá studentka, která během jeho života vyučovala na Univerzitě duše v Penukondě

E-kniha přináší skrze Šrí Káléšvarova vlastní slova hlubší pochopení toho, o čem tato cesta je a s jakými výzvami se Šrí Káléšvara setkával při předávání těchto znalostí západním studentům. Seznamuje nás s jeho požadavky na to, jak s tímto učením zacházet, jak ho vyučovat a jak žít ve světě jako léčitel, mistr a učitel.Obsahuje jeho požadavky i závazky vůči studentům, kteří se učili přímo od něj i vůči těm, kteří v budoucnosti přijdou.

Ke stažení zde

Objednání tištěné verze

Česká verze:

Komplexní český překlad knihy není v nejbližší době plánován. Budeme však hledat cesty, jak vás s obsahem knihy v češtině postupně seznamovat. Chcete-li práci na překladech a na vzniku podobných textů podpořit, můžete tak učinit prostřednictvím jednorázového daru nebo se stát pravidelným podporovatelem Kaléšvarovy evropské organizace. Vaše dary budou použity k rozvoji naší společné dharmické práce. Děkujeme.

Jednorázový příspěvek

Stát se pravidelným podporovatelem

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet