IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Energie je energie. Láska je láska. Čistota je čistota. Pocity srdce jsou velmi důležité. Není třeba být nervózní, cítit se příšerně a špatně. Neustále doporučuji otevřít své srdce pomoci světu. Chápete, co říkám?”

Šrí Káléšvara

BUĎTE MATKOU PRO SVĚT

Bábova prostřená tabule na Potravinové sbírce

V sobotu 24. 4. 2021 jsme se opět zúčastnili celostátní potravinové sbírky, během které dobrovolníci přímo v obchodech žádají nakupující o přispění jakoukoli trvanlivou potravinou nebo hygienickou potřebou pro lidi v nouzi. Letos jsme byli na prodejně celých 10 hodin. Během té doby jsme vybrali 803 kg potravin a skoro 20 kg hygienických potřeb.

Dvě třetiny z toho budou v rámci Bábovy prostřené tabule postupně přeměněny v nedělní obědy pro lidi v nouzi. Dalších 300 kg těstovin, rýže, mouky, sladkostí a dětských hygienických potřeb jsme odvezli do Potravinové banky, odkud se dostanou k organizacím, které se starají o nemocné a strádající všech věkových kategorií.

To, že jsme se mohli takto podělit, ještě víc zvětšilo naši radost. A to ještě víc v okamžiku, kdy jsme během předávání do Potravinové banky mohli část sesbíraných věcí naložit přímo do auta jiné organizace, která si přijela do banky pro zásoby a zrovna to, co jsme přivezli, v jejich objednávce původně chybělo. Byla to skvělá okamžitá zpětná vazba!

Děkujeme všem, kteří se námi do toho pustili - všem, kteří oslovovali dárce, vybírali darované věci, všem řidičům a dalším pomocníkům, kteří pomáhali bedny s potravinami nosit, třídit a ukládat do skladu. Celý tento maraton jsme startovali už v 7:20 ráno a končili v 23:00 Bábovým áratim - unavení, ale šťastní, protože díky vám byl každý okamžik nesen radostnou a přátelskou atmosférou. Děkujeme za vaši ochotu a otevřená srdce. – Tým Bábovy prostřené tabule

Přidáte se?

I když teď máme pro vaření docela slušné zásoby, stále nám zůstávají nemalé náklady spojené s přípravou a výdejem jídla (např. plyn, benzín, čerstvá zelenina, nájem centra atd.). Informace o tom, jak můžete projekt podpořit - finančně nebo aktivní účastí - naleznete ZDE.

PŘEDCHOZÍ CITÁTY KE DNI GURUA

  • Všechny dosavadní citáty ke dni gurua naleznete ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet