IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Pokud ignorujete sami sebe, nenásledujte mou tradici. To je mé vážně míněné doporučení. Plýtváte tak svým časem. Jako váš přítel, jako váš mistr, jako váš učitel nechci, abyste sami na sobě páchali tento zločin. Nedělejte to. Den za dnem se blížíme ke smrti. Nechci vás strašit. Znamená to, že vidím, že plýtváte svým časem a konec je blíž, blíž a blíž. Buďte si jistí tím, co děláte. Můžete utratit obrovské množství peněž, ale ne čas. Čas je zkutečné zlato - neztrácejte ho.

Milujte svého mistra. Milujte svého přítele. Milujte všechno. Jděte. Poznejte realitu. Každý člověk je kousek Boha. Duše každého člověka je kousek Boha. Učiňte svou duši větší, větší, větší a větší. Můžete toho dosáhnout svým vlastním úsilím. Všechno je ve vašich rukách. Když jsem vstoupil do duchovnosti, prošel jsem stejným procesem jako vy. To co v tomto Stvoření měním, je způsob, jakým se lidé vztahují k mistrovi. Lidi se k němu budou vztahovat jako k příteli.

Chcete-li vidět skutečné věci, zaměřte se. Člověk, který se stará o to, abyste se zaměřili, není Bůh. Je to přítel, který přišel do vašeho života, aby přinesl světlo, aby vás postrčil. Na určité úrovni je pro vás Bůh, ale skutečný Bůh je to, co zažil, to co zažíváte vy.” - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

PŘEDCHOZÍ CITÁTY KE DNI GURUA

  • Všechny dosavadní citáty ke dni gurua naleznete ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet