IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Bábá řekl: „Kdo přijde k mému samádhi, s otevřeným srdcem se ho dotkne a poprosí: ‘Bábo, pomoz mi prosím’ - má přítomnost a má energie je zde, aby se o něj postarala. Ze svého samádhi budu hovořit se svými studenty, kteří skutečně potřebují mou pomoc. Mé kosti k nim budou mluvit. Pošlu jim energii ze svých kostí. Mé kosti jsou ve vesmíru skutečně vysoké silové předměty. Mé kosti jim budou odpovídat.”

Pak udělal své poslední prohlášení: „Mou povinností je starat se o ty, kteří se mi skutečně odevzdají.”

Šrí Káléšvara

ŠIRDI SÁI BÁBÁ - 100. VÝROČÍ BÁBOVA MAHÁSAMÁDHI

– Oslava Vidžájadasami Káléšvarově centru Brno, 18. října 2018

Širdi Sáí Bábá své fyzické tělo opustil 15. října 1918 a přesto můžeme všude po světě stále zažívat jeho přítomnost. V okamžiku odchodu do mahásamádhi zcela splynul s Božskou Matkou, s celým Stvořením. Jeho vědomí je nyní neustále dosažitelné a všudypřítomné. O zázracích, které za svého života vykonal, si dnes můžeme číst v příbězích Šrí Sáí Satčaritry. A tisíce zpráv o nových zkušenostech z dnešní doby dokazují, že stejné zázraky proudí i dnes do životů všech, kteří si s Širdi Bábou pěstují osobní živý vztah.

Desátý - vrcholný den - Navarátri je oslavováno vítězství vědění nad nevědomostí a pravdy nad ignorancí. Když Bábá v roce 1918 opustil své fyzické tělo, bylo to přímo v tento speciální den vítězství - na Vidžájadasami. Proto je výročí jeho mahásamádhi oslavováno každý rok přesně na vrcholu Navarátri - a letos tomu tak bude už posté.

Výročí mahásamádhi božské duše je vždy mimořádně silným okamžikem pro poděkování za přijatá požehnání a načerpání silné energie a inspirace pro další duchovní cestu.

Oslavte tento neopakovatelný den spolu s námi ve Šrí Káléšvarově centru Brno - bhadžany, abhišékem a satsangem - a nakonec se společně s námi ponořte do hluboké, vyživující meditace napojující na Bábovo vědomí.

Informace a přihlášení

LÁSKA V AKCI: BÁBOVA PROSTŘENÁ TABULE BRNO

– Společné vaření ve Šrí Káléšvarově centru Brno, 21. a 28. října 2018

„Cesta k Bohu v Sáí juze je Bábova povaha - služba.” - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara nás vždy učil, že duchovnost děláme pro druhé a dobročinnost pro sebe. Zní to jako paradox? Přidejte se ke společnému vaření, objevte vnitřní tajemství tohoto výroku a zažijte mimořádnou neděli naplněnou láskou a radostí.

Nad hrncem a prkýnky je vždy spousta času pro setkání, sdílení a vzájemnou výměnu s lidmi, se kterými jste se již třeba dlouho neviděli nebo byste se s nimi rádi blíže poznali.

  • 9:00 Zahájení vaření ve Šrí Káléšvarově centru Brno
  • 9:10 - 12:00 Krájení, míchání, strouhání, sdílení, smích, radost a zábava
  • 12:00 Společná ochutnávka našeho díla
  • 12:30 - 13:30 Výdej nedělního oběda lidem v nouzi
  • Po návratu do Centra Bábovo árati.

Přihlášení: snami@email.cz

Více o projektu

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet