IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Novinky

Kartika purnami

Přepis Šrí Káléšvarovy přednášky

Tento úplněk se nazývá Kartika purnami. To znamená čistě Šiva purnami. Každý rok v tomto měsíci (v listopadu) je úplněk velmi drahocenný. Dnešní téma je… Zůstaňte pevně spojení s vědomím štěstí. Jak v sobě můžete vytvořit štěstí? A jak můžete vytvořit úspěch ve svém osobním životě, v duchovním životě, ve vztazích, ve všech oblastech -  tak (aby) nikde neexistoval neúspěch, abyste vytvářeli čisté vítězství. Vaše žena nebo manžel, přátelé, vztahy, byznys, peníze, domy, auta… Všechny tyto věci jsou naprostá mája. Včetně vaší fyzické krásy a zdraví. To všechno je mája. Tato stránka přírody vám dává všelijaká zranění i všechny druhy výhod i nevýhod. O čem s vámi dnes hovořím?

Předejte svá břemena guru parampara. Nedržte si je! Ať se děje cokoli, dovolte, ať se to stane. Dělejme svůj proces bez hádavé opičí mysli! Zažíváte neúspěch - pochází to od něj. Cítíte se nemocní – pochází to od něj. Získali jste peníze, jméno a slávu – pochází to od něj. Všechno je akce. Ať už děláte cokoli, je zde jiskra, která hraje díky jeho kosmické energii. Kdykoliv rozvinete ticho… jakmile v sobě máte zbraň ticha, můžete zabít jakékoliv násilí. Násilí není nic než bloky, které v nás byly vytvořeny. Každá duše má v sobě i povahu divokého zvířete. Když však v sobě máte vědomí ticha, když si držíte takto tichou povahu, můžete v okamžiku frustrace, kdy byste chtěli vytvořit násilí, použít sílu ticha, které je už uloženo ve vaší duši a vašem vědomí, a úspěšně uklidnit své bláznivé myšlenky.

Vytvořte v sobě ticho

Milí přátelé, mé milé božské duše, ticho je zbraň. Ježíš Kristus - jeho největší zbraní je láska a neuvěřitelně hluboké ticho. Buddhova zbraň je ticho. Vytvořil ticho. Ticho není vtip. Nikdy, nikdy nevěřím kála čakře, času. Nevěřím hodinám. Mahámája je čas. Hromady, tucty, stovky duchovních světců zažily úspěch a také neúspěch kvůli kála čakře. Kála čakra - dnešek je váš. Vypadá to tak a máte pocit, že je váš. Zítřek však neznáte. Vždy když přijde příležitost, je třeba ji využít. Je třeba ji vyhrát. Je třeba vyhrát to vítězství a ustát ho.

Vytvořit ve vás ticho je moje práce. Vytvořit vítězství je také součástí mé práce. Vaše práce je mít v sobě odhodlání a odevzdaní. Vaše práce je se mnou spolupracovat. Pak na 100 % dosáhneme vítězství. Jakmile budete znát nadpřirozené kosmické kanály, bude to přinejmenším mnohem menší úkol.

Dokážete to

Dnes je to malé semínko a malý strom. Jednoho dne však můžete změnit systém a situaci na planetě, všechny ty bláznivé charaktery, aby už nebyly žádné války. Můžete vytvořit mír a harmonii. Dokážete vytvořit satju, dharmu, šánti, prému. 

To je konečné, nejvyšší vítězství, které musíte na planetě vytvořit. Tak tedy mé milé božské duše, slibte mi v tento úplňkový den:

  • Žádný egoismus. Bod jedna. „Já“ jsem udělal tohle – žádné „Já”. I když jste hrdina, bez Boží milosti byste byl nula. Hrdinu z vás dělá Božství. Měli byste být za všechno vděční. „Já, já, já” – Je třeba zničit ego.

  • Bod dvě: (Žádná) pochybovačná povaha.

  • Bod tři: Odpouštějící povaha. Odpouštějte. „To je v pořádku.“ Odpouštějte.

  • Bod čtyři: Trpělivost. Nespěchejte.

  • Bod pět: Milující povaha.

Žijte pozitivně

Začínejte den pozitivně. Končete ho s pozitivními myšlenkami. Usínejte s pozitivními myšlenkami. Buďte pozitivní a pozitivní a pozitivní. Pak se život promění v pozitivní. Nemějte zbytečné negativní myšlenky. Nehypnotizujte svou mysl, ani svou duši, ani své srdce. Po světě chodí mnoho zhypnotizovaných lidí. Mysl je velmi jednoduchá - malý systém v mozku, který může být prostě snadno zhypnotizován. Nehypnotizujte sami sebe negativními myšlenkami. Buďte pozitivní, pozitivní, pozitivní. Váš život se stane pozitivním.

Buďte silní. Z celého srdce všem žehnám. Bůh žehnej všem. Guru parampara je s vámi. Přenechte svá břemena mně, Bábovi a Všemohoucí Matce. Postaráme se. Dělejte svou povinnost, mé drahé božské duše. Děkuji vám. Hodně štěstí! 

Přeji Vám hezký den. Miluji Vás, přátelé. Těším se, až vás někde na této planetě potkám. Na shledanou!

První Šrí Káléšvarova celosvětová telekonference
Kartika purnami, Listopad 2009

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet