IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Novinky

„Vánoce znamenají přinášení světla do lidských srdcí, odstraňování temnoty. Na planetu přišla velká duše (Ježíš), aby z lidí odstranila temnotu.

Mým největším darem pro svět jsou mí studenti!

Jste mými silovými předměty. Tak to berme. Pojďme na planetu přinést mír a pravdu – satju, dharmu, šánti, prému. On (Ježíš) bude skrze vás, přátelé, ve světě aktivnější. Bude aktivnější. Neuvěřitelně aktivní. Už je aktivní. Buďte oddaní lidstvu. Pokud máte rádi sebe a někoho jiného, všechny, milujete ještě víc, pak se automaticky spojíte s Ježíšem. Všichni jsme jedním. Žijeme jako jeden. Jednoho dne zemřeme. Taková je pravda. Ale préma, láska, je nesmrtelná. Když víte, jak mít milující charakter, bingo. Láska je nektar. To je Ježíš. To je buddhismus. Každé stvoření, láska. Skrze lásku můžete vyhrát. Skrze lásku můžete vyléčit cokoli. Skrze lásku můžete na cokoli komandovat. Ano, láska je nesmrtelná. Ježíš je láska. Láska je Ježíš. Tato velká mise na planetě nenáleží žádnému náboženství.

Je to náboženství satji, dharmy, šánti, prémy. Respektuji všechna náboženství, všechny systémy víry na této planetě, ale jsme lidé, je třeba, abychom se navzájem respektovali, pomáhali si a jeden druhého chránili. Jsme jedna rodina, rodina pravé lásky.”

Šrí Káléšvara

Vánoční video z Ježíšova chrámu v Penukondě, Indie

May the Love we Share (Nechť láska)…

Během Vánočního meditačního programu jsme sdíleli fotografie z charitativních akcí, které v Evropě iniciovali a realizovali Šrí Káléšvarovi studenti. Mezi nimi jsou i aktuální fotografie z Bábovy tabule v Brně. V rámci tohoto projektu je každou neděli vydáváno jídlo až stovce lidí bez přístřeší. Díky Vašim darům a příspěvkům může tento projekt běžet celý další rok. Ze srdce Vám za to děkujeme! Fotografie a články o svých aktivitách nám můžete posílat i nadále - máme v plánu vyhradit pro ně na našich webových stránkách prostor, abychom se tímto způsobem mohli vzájemně inspirovat.

Celý tým Vánočního programu Vám přeje krásné svátky a dobrý vstup do šťastného a úspěšného nového roku 2014!

Brzy na shledanou…

Webové stránky

Kaleshwar v Evropě (v angličtině): www.kaleshwar.eu
Kaleshwar v německy hovořících zemích: www.kaleshwar.de
Kaleshwar v České republice: www.kaleshwar.cz
Kaleshwar ve Finsku: www.fi.kaleshwar.eu

Kontakt: info@kaleshwar.eu

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet