IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šakti ohňové púdži pro mír a léčení planety

„Tyto jagji jsou prováděny již od pradávných časů a fungují i dnes. Když máte během ohňové púdži otevřené srdce, když k vám začne proudit energie, je to jako by vám dávalo energii tisíc mimořádně silných léčitelů zároveň. Když v ni máte důvěru, je možné cokoli. Když dáte ohni ty správné věci a máte správný záměr, správnou energii a myšlenky, z ohně se uvolní dokonalé vibrace. Pokud v sobě nesete mnoho nemocí, pokud máte spoustu rodinných problémů nebo prožíváte velké neštěstí, všechno to vyslovte. Řekněte, co chcete, co se ve vás odehrává a jakou bolest máte v srdci - sdělte to ohni. Oheň má schopnost spálit jakoukoli negativitu a vytvořit nejvyšší pozitivní energii…”

Šrí Káléšvara

ZASEDNĚTE S NÁMI K OHNI

Informace o ohňových púdžách v tradici Šrí Káléšvary KE STAŽENÍ
Informace o ohňových púdžách v tradici Šrí Káléšvary KE STAŽENÍ

Srdečně Vás zveme k ohni, u kterého můžeme svá srdce společně naplnit láskou, vnitřním klidem a mírem a poslat do Stvoření silné sankalpam pro mír a léčení.

Ohňová púdža neboli hóma je tradiční védský obřad využívající transformující a pročišťující sílu elementu ohně. Pozvedá a pročišťuje naše duše, otevírá srdce, naplňuje naše přání a pálí negativitu. Posiluje ochranné kruhy, pomáhá nám v duchovním růstu, přináší prosperitu, štěstí a jasnost mysli.

Ve své podstatě jsou ohňové púdži určitou formou skupinové meditace a dálkovou energetickou transmisí pro lidstvo i celou planetu - vytváří se při nich čistá kosmická energie a pročišťuje atmosféra.

V přiloženém dokumentu s názvem Transformující síla ohně” naleznete přehledné informace o ohňových púdžách v tradici Šrí Káléšvary. Tento text je určen všem, kteří se púdži účastní poprvé nebo by si informace o púdžách rádi osvěžili.

Více o ohňových púdžách ZDE.

OHŇOVÉ PÚDŽI V ČR - ÚNOR


SLAVKOV U BRNA

ÚPLŇKOVÁ OHŇOVÁ PÚDŽA S HANOU A PATRIKEM

Neděle, 21. února 2016, 16:00

Místo konání: Lidická 313, Slavkov u Brna 684 01
S sebou: Kokosový ořech, růži a dvě vonné tyčinky
Energetické vyrovnání: 250 Kč

Bližší informace a nahlášení účasti: Hana Pavézková, tel. 737 125 205

Po ukončení púdži jste srdečně zváni strávit ještě nějakou chvíli společným sdílením pod širým nebem u ohně a horkého čaje.

Nemůžete-li se púdži zúčastnit osobně, můžete se připojit k našemu společnému záměru na dálku. Naším záměrem je vytvořit a poslat silnou pozitivní energii pro mír a rozpuštění strachu a bolesti v lidských srdcích.

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet