IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Vždy pomáhejte, nikdy nezraňujte - Láska v akci

Bábova prostřená tabule pokračuje!

V koordinaci s městskou částí Brno-střed a dalšími dobrovolnickými organizacemi společně usilujeme o to, aby se lidem v nouzi dostávalo jídla, pomoci, podpory a povzbuzení i v současné situaci, která je pro nás všechny výzvou.

Abychom dodrželi všechna bezpečnostní a hygienická opatření, připravujeme teď místo polévky potravinové balíčky obsahující obložený sendvič s luštěninovou pomazánkou, ovoce a dezert a nově budeme zařazovat i balenou vodu. Tento vzor jsme minulou neděli úspěšně otestovali. Vše proběhlo hladce a plynule - aniž by se v jakémkoli okamžiku vytvořila větší skupina - a přitom stále v uvolněném a přátelském duchu.

Máte-li chuť toto společné úsilí podpořit, s otevřeným srdcem uvítáme následující formy pomoci, neboť nová situace klade zvýšené nároky na naše lidské i na finanční zdroje.

Jak můžete pomoci?

  • Účastí na přípravě balíčků v Káléšvarově centru Brno

Příprava balíčků probíhá v neděli od 9:00 do 11:30 ve Šrí Káléšvarově centru Brno. Roušku s sebou, gumové rukavice vám rádi dodáme. Účast prosím nahlaste nejpozději během soboty na snami@email.cz nebo na telefonní číslo 732 588 352.

  • Účastí na výdeji jídla v terénu

Výdej jídla probíhá v neděli od 12:00 do 13:00. Tým vyráží na místo vždy společně ze Šrí Káléšvarova centra. Roušku s sebou, gumové rukavice vám rádi dodáme. Účast prosím nahlaste nejpozději během soboty na snami@email.cz nebo na telefonní číslo 732 588 352.

  • Ušitím roušky pro lidi bez domova

Lidé v nouzi a zejména ti bez domova nosí své roušky prakticky celý den a většinou nemají možnost si je prát. Můžete-li nějaké roušky poskytnout, pošlete je prosím na adresu Šrí Káléšvarovo centrum Brno, Ludmily Konečné 8, Brno 639 00. Nebo nám kvůli vyzvednutí roušek u vás doma napište na snami@email.cz.

  • Upečením buchty

Upečením domácí buchty nám pomůžete snížit naše náklady. Buchtu můžete po domluvě přinést do Káléšvarova centra Brno (ideálně během soboty nebo nedělního dopoledne) nebo se přes snami@email.cz domluvit na vyzvednutí buchty u vás doma.

  • Finančním příspěvkem na nákup potravin, balených vod a hygienických a ochranných pomůcek

Náklady na tuto formu výdeje činí 2 500 Kč - 3 000 Kč na týden. Zároveň došlo k zastavení seminářů, ohňových púdží a dalších akcí v centru, které byly výrazným zdrojem financování tohoto projektu. Nejen z tohoto důvodu velmi uvítáme jakékoli finanční příspěvky, které nám pomohou v projektu dále pokračovat.

Dar pro Bábovu tabuli - převodem na účet

Dar ve prospěch Bábovy prostřené tabule můžete učinit převodem na následující účet:

Sri Sai Kaleshwar e.V.
Číslo účtu: 2200399051
Kód banky: 2010
Banka: Fio banka, a.s., pobočka Joštova 4, Brno BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX IBAN: CZ6820100000002200399051
Účel platby: Bábova tabule

Dar učiněný převodem o výši minimálně 2% ze základu daně nebo 1000Kč je daňově odčitatelný (v případě právnických osob 5% / 2000Kč). Nejsou zde žádné poplatky, a tak jde plná částka na podporu projektu.

(Dar učiněný skrze Paypal je rovněž daňově odčitatelný (podmínky viz výše). Částka pro projekt bude nižší o poplatek pro Paypal (1,2 % + 35 centů).)

Děkujeme všem, kteří se minulou neděli zúčastnili. Velmi si toho vážíme!

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet