IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Jednání s Božskými dušemi je nejtěžší krok v celé duchovnosti. Je to velký krok. Poté vzlétáte. To je ono. Když jste opravdu hodně chytří, můžete Božských duší dosáhnout za několik let. Existuje rčení: „Když vás má nějaký světec opravdu rád, když vám dá šaktipat, pak existuje šance, že vám dá, to co chcete.” Když s nimi jednáte opravdu citlivě a přitahujete jejich srdce, mohou vás pozvednout o jeden nebo dva stupně - pak vám to sami vloží do rukou. Musíte být tedy opatrní, abyste po tom sami nenatáhli ruku. Když vyhrajete jejich srdce, hotovo. Z tohoto bodu vás mohou začít vést k Božské Matce. Cesta je však stále ještě velmi hrbolatá. Je plná výmolů a dost intenzivní. Zároveň je v tom úžasně láskyplná energie!”

Šrí Káléšvara

Božská duše

– Buďte tím, kdo skutečně jste

On-line kurz od 28. 6. - 27. 7. 2018 (konec sádhany 6. 10. 2018)
Zahrnuje iniciaci do 101denního meditačního procesu, energetické transmise, znalosti a inspirativní příspěvky a satsangy

Přidejte se ke skupině kurzu „Božská duše”! Začněte spolu s námi 101denní proces, pročišťující a posilující vaši duši a její přirozené léčivé schopnosti.

Tatyanna vede skupinu časem před gurupurnimou. Všechny satsangy a příspěvky si můžete kdykoli vyhledat na blogu kurzu. Využijte tuto mimořádnou příležitost a připojte se k silnému energetickému poli skupiny, které pozvedne a bohatě obdaruje každého účastníka.

Informace a registrace

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet