IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

Rád bojuji. Za pravdu - satju, dharmu, šánti, prému. I vy musíte být velmi silní a nezlomní. Ať už se ve vašem běžném osobním životě děje cokoli - ať už jde o vaše zdraví, vaše zvyky, vaše okolnosti - jděte za pravdou. Jděte za pravdou. Přineste pravdu. To stačí.” - Šrí Káléšvara

Šrí Káléšvara

INDIA JATRA

Silová cesta s Tatyannou

Kartika purnima

Šivův úplněk: Vědomí ticha

POZOR - Téměř obsazeno! Pokud si hrajete s myšlenkou přidat se k této cestě, doporučujeme vám okamžitou rezervaci - kvůli možnosti získat letenky a hotelové pokoje za příznivé ceny.

Přidejte se k nám a využijte jedinečnou příležitost cestovat s Tatyannou na vysoce energetická místa v Indii! Tatyanna - zkušená učitelka prastarého duchovního učení, které Šrí Káléšvara se světem sdílel - Vás zve k návštěvě významných silových míst Indie. Její zkušenosti a jasné vedení poskytne putujícím jedinečný prostor pro duchovní růst.

Indie během tisíciletí darovala světu nespočet duchovních mistrů a světců, jejichž vibrace můžeme na mnoha místech vnímat ještě dnes - země, po které kráčeli, vyzařuje vysokou léčivou energii.

V úterý 12. 11. 2019 je kartika purnima – energetický vrchol naší cesty. Šrí Káléšvara o ní říká: „Obzvláště kartika purnima je jako guru purnima – dva Šivovy nejoblíbenější úplňky. Každý rok v tomto měsíci (v říjnu nebo listopadu) je úplněk velmi cenný – je to čistě Šivův úplněk. Když v sobě - ve své duši a ve svém vědomí - máte sílu ticha, bude ve vás působit, vést vás k úspěchu a uklidňovat vaše bláznivé myšlenky.” A nechat v sobě růst vnitřní ticho, mír a vědomí bude hlavní záměr naší cesty.

Více informací a přihlášení ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet