IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Šťastný Den gurua - výroky Šrí Káléšvary

V duchovnosti je určitým způsobem naprosto jasné, že k pozvednutí duše je 100% nezbytná energie ženy. Je to jednoduché: Bez ženy by na planetě neexistovalo žádné Stvoření. Existuje snad nějaké Stvoření bez energie slunce?

Králové a vládcové svá království a říše vyhrávali a prohrávali kvůli lásce a slzám ženy. Skrze její lásku království vyhrávali. A ztráceli je, když jí zlomili srdce. Žena má tak velkou sílu. Čakra lůna ženy má takovou kapacitu. Může velmi snadno zasáhnout jakoukoli duši na planetě, obzvláště muže. Muži zde musí být velmi obezřetní.

Dnes hovořím speciálně k mužům a mělo by se to stát i poselstvím pro celý svět: Ženy nesmí zbytečně plakat. Pánové by měli být velmi opatrní. Dámy nesmí zbytečně plakat a jejich slzy nesmí dopadnout na zem. Dokonce ani jejich kapesníček by se neměl dotknout země. Opravdu by to odčerpalo vaši pozitivní energii.

Ne, ne, ne, ne, chovejte se k ní jemným způsobem, rozesmějte ji, buďte s ní radostní, sdílejte. Když máte nějaké problémy - vím o čem mluvím, taky jsem ženatý - vyřešte je jemným způsobem.

Snažte se starat o pocity ženského srdce. Když vytvoříte slzy - ať už u vaší matky, manželky nebo přítelkyně - musíte samozřejmě čelit karmickým důsledkům. Znamená to, že se dostaví okamžitá reakce. Váš Svámi to pozoroval na zkušenostech stovek a tisíců lidí.

Starejte se o slzy. To je moje vážně míněná, konečná rada. Pokud v něčím srdci způsobíte bolest - vědomě nebo nevědomě. Pokud v jeho srdci spustíte slzy - slzy v jeho srdci, ne v očích - je to nejnebezpečnější násilí, které můžete provést. Vědomě nebo nevědomě. Buďte velmi opatrní na to, jakým způsobem zacházíte s lidstvím, s jakoukoli božskou duší, s jakýmkoli Stvořením ve svém okolí.”

Šrí Káléšvara

POSVÁTNÁ GEOMETRIE PODLE ŠRÍ KÁLÉŠVARY

Šrí čakra - Domov Božské Matky

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet