IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Novinky

Láska matky je nesmrtelná.
Ať už jste kdekoli, vždy se o vás bude starat.
Prvním člověkem, který vám vždy přeje to nejlepší, je vaše matka.
Láska matky je pravá láska.”

Šrí Káléšvara

Džej Ma!

Zasíláme Vám u příležitosti nadcházejícího Dne matek srdečné pozdravy. A své vlastní matce, všem matkám světa i naší milované Božské Matce posíláme svou lásku a hlubokou vděčnost. Staňme se tuto neděli - na Den matek - opět vědomě dětmi svých matek i dětmi Božské Matky, která s bezpodmínečnou láskou miluje všechny své děti. Věnujme našim m/Matkám květiny, poděkujme jim a buďme šťastní a vděční za to, že nás přivedly na svět.

Posíláme Vám drobnou inspiraci pro spojení se s vaší matkou i Božskou Matkou a pozvání k účasti na charitativní akci věnované matkám a dětem na útěku.

Přejeme Vám krásný čas!

Transkript: Matčina láska od Šrí Káléšvary

Matčina láska - od Šrí Káléšvary [PDF KE STAŽENÍ], 17 MB
Matčina láska - od Šrí Káléšvary [PDF KE STAŽENÍ], 17 MB

„Láska matky je nesmrtelná. Bude se o vás vždy starat bez ohledu na to, kde jste. Prvním člověkem, který vám přeje to nejlepší, je vaše matka. Ať se děje cokoli. Matka je pravá láska. Není možné docenit…nikdo nedokáže vyjádřit cenu matčiných slz, jejího mléka a její lásky. Toto jsou tři nektary lidství, Božství.

Není třeba být se svou fyzickou matkou pořád. Mít láskyplný vztah, pravou lásku k matce, silné pouto se svou matkou a otcem - nesejde na tom, že vaše dětství, bylo těžké, že se hádali, neměli hezký vztah a nakonec jeden druhého opustili - jakmile máte ke své matce skutečně silné pouto, je nejsilnějším léčitelem pro jakoukoli duši na planetě. Matka je ve vesmíru léčitelem číslo jedna.” - Šrí Káléšvara

Píseň: Ave Maria

Nechme se unést překrásnou živou nahrávkou písně „Ave Maria” se Sankirtanačarjou Gustavem Vignéšvárou. Nahrávka byla pořízena před rokem - v květnu 2015 - na hradě Breuberg v Odenwaldu.

Zasíláme Vám ji s laskavým svolením Šiva Sáí Mandir Music.

Pomáháme matkám a dětem na útěku

Okruh lidí angažovaných v charitativní práci se stále rozrůstá a s tím roste i naše společná kapacita pomoci. Spojme se a na Den matek vyjádřeme svou lásku činem. Chcete-li pomoci matkám a dětem na Chiosu v Řecku nebo udělat radost dětem na útěku, které se nachází v jednom ze sirotčinců v Turecku, kontaktujete prosím Katrin Bihlmayer. Ráda Vám poskytne bližší informace.

Veškeré informace a kontakt na Katrin ZDE

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet