IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Novinky

„Duchovní” znamená Boží láska. Pokud získáme Boží lásku, všechno ostatní přijde. Získat ji je tím nejdražším a nejtěžším. V životě můžeme získat peníze a spoustu dalších věcí: krásnou ženu, děti, skvělé auto a úžasný dům. To není nic složitého. To všechno jsou lidské záležitosti. Ale získat Boží lásku… Jestliže získáme kanál k Bohu, to je to nejvyšší, nejvyšší v celém vesmíru.

Ze všeho nejdřív je třeba vyhrát mistrovo srdce. Pak můžete vyhrát cokoli ve vesmíru. Pak to není vůbec nic složitého. To, že vám mistr umožní zažít jisté věci, znamená, že zná určité kanály. A když vyhrajete jeho srdce, není problém získat ve vesmíru cokoli.To platí o jakékoli guruparampara (linii mistrů).

Šrí Káléšvara

Za několik dní nastane Gurupurnima!

Těšíme se, že se při této příležitosti opět ve jménu našeho mistra spojíme ke společné meditaci a oslavě - ať už budeme kdekoli. Díky tomu se skutečně ponoříme do božských energetických kanálů naší mistrovské linie a požádáme Svámiho o naplnění nejhlubších přání naší duše. Těšíme se, že mezi nás přitáhneme Svámiho lásku a přítomnost a zažijeme tuto blaženost.

Gurupurnima - neboli úplněk Gurua - je energetickým vrcholem roku, kdy svá srdce vědomě obracíme ke svému mistrovi a božské linii. Šrí Káléšvara, náš přítel a mistr, je milujícím průvodcem naší duše. Pomáhá nám pochopit vědomosti a procházet skrze procesy s mantrami, které s námi sdílel. Tyto procesy nám dával proto, abychom posílili svou duši natolik, že skrze nás bude proudit ticho a čisté vědomí a my dokážeme rozpoznat své skutečné pravé Já. Neboť jeho největším přáním bylo, abychom my - jeho studenti - dosáhli svého vlastního mistrovství.

Abychom se ve Svámiho jméně „sešli” skutečně po celém světě a vytvořili tak silné pole kolektivního vědomí, rádi bychom pozvali všechny místní skupiny i jednotlivce ke společné meditaci.

Přejeme všem úspěšnou a požehnanou Gurupurnimu!

Gurupurnimová meditace

Noc z pátku 31. července na sobotu 1. srpna 2015
od půlnoci do 02:00

Přečtěte si prosím pozorně následující instrukce, abyste si dokázali vyhradit dostatek času na přípravu a mohli naši společnou meditaci začít přesně o půlnoci.

Příprava

  • Před meditačním procesem si dopřejte sprchu nebo koupel ve vaně a oblečte si čisté, po praní nenošené oblečení, pokud možno světlé barvy.
  • Zapalte svíčku a vonnou tyčinku před obrázkem svého mistra na svém oltáři.

Meditace od půlnoci do 02:00

  • O půlnoci začněte meditovat s následující mantrou:

Osobní mantra
+ osobní mantra Šrí Káléšvary

NEBO

Osobní mantra

POZNÁMKA: Pokud nemáte svou vlastní osobní mantru, meditujete pouze s osobní mantrou Šrí Káléšvary.

  • Ve 02:00 ukončete meditaci závěrečnými mantrami..

Prociťte energii a nechte ji v sobě usadit.

  • O víkendu si dopřejte dostatek času k tomu, abyste mohli v tichosti a klidu procítit a „strávit” přijatou energii.

Obecná díkša

  • 24 hodin před a po vrcholu úplňku (v Evropě 31. července 12:43) se vyvarujte jakékoli výměny tělních tekutin (milování, sliny, sdílení jídla atd.)
  • Dbejte na své stravování. Během všech tří úplňkových dní se pokuste jíst vegetariánskou stravu (minimálně se vyhněte vepřovému ).Snažte se stravovat co nejvíc sattvicky (čistě).

Ohňové púdži u příležitosti Gurupurnimy

Během tohoto mimořádného úplňku můžete navštívit některou z gurupurnimových púdží: SEZNAM OHŇOVÝCH PÚDŽÍ.

„Cesta lásky” - úryvek z Bhagavad Gíty, kapitola 12

Rádi bychom s Vámi při příležitosti Gurupurnimi sdíleli audio nahrávku z právě probíhajícího kurzu „Meditace s mantrou podle Šrí Káléšvary: Namaskáram”. Jde o úryvek z Bhagavad Gíty, jednoho z nejdůležitějších děl indické mytologie. Obsahem Bhagavad Gíty neboli „Písně Vznešeného” je velmi poetické vyprávění vozataje Sandžaji, který králi Dhrtaráštrovi líčí rozhovor Krišny a Ardžuny probíhající před bitvou na Kurukšétram…

Více čtěte ZDE.

Speciální požehnání: silový předmět ve formě perlové mály

V čase Gurupurnimi nabízíme možnost získat silový předmět v podobě perlové mály. Tyto mály, jejichž počet je omezený, budou během cesty po silových místech v Indii nabíjeny nejvyššími vibracemi. Budou požehnány na Bábově samádhi a gurustháně v Širdi, u nohou Božské Matky a na Šrí Káléšvarově samádhi v Penukondě. Další energii mály získají na různách silových místech kolem jeskyní Jaganti a ve Varanási, kde je čeká koupel ve svatých vodách…

Více informací a objednání silového předmětu ZDE.

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet