IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Novinky

Váš Svámi je s vámi

Šrí Káléšvarovo poselství ke dni gurua z 12.12.2008

Mé milé božské duše,

žít v této společnosti s bolestivým zlomením srdce, je horší, než být ve vězení. Není důvod sedět ve vězení. Když nějaký čas žijete se zlomeným srdcem, je to stejné, jako byste ten samý čas strávili ve vězení. Unikněte tomu. Buďte oddaní. Přijímejte. Obětujte vše pro Realitu - „do or die.” (1) Stůjte v pravdě a nikdy neztroskotáte. Vítězství bude s vámi - nebude vás trápit bolest. Nakonec získáte neuvěřitelně pokojnou mysl a radost. Váš Svámi je s vámi. Ať se děje cokoli. „Do or die” - guruparampara, sadguru Sáí Náth. Důvěřujte mu (Širdi Sáí Bábovi), to vás vyvede ze skutečného vězení. Důvěřujte mu. Budete volní. Volní, volní, volní. Každý den se pět minut dívejte na Bábův obraz.

Váš milující Svámi

(1) Do or die - Toto slovní spojení Šrí Káléšvara používá v případech, kdy hovoří o tom, že stát za pravdou a nevzdávat svou povinnost je třeba bez ohledu na okolnosti. Volně by se dalo přeložit např. jako „děj se co děj”.

Širdi Sáí Bábova namasmarana

Ponořit se do příběhů ze Širdi Bábova života a zpívat jeho namasmaranu otvírá srdce dokořán. V následujícím videu si můžete vychutnat nahrávku Bábovy namasmarany doprovázenou ukázkami z filmu o Bábově životě.

Píseň „Óm Sáí šrí sáí” z živého alba Shiva Sai Mandir Music s názvem „Úplňkový koncert v Lorschi” si můžete objednat ZDE.

Sáí šakti meditace pro mír

Společně pro mír! Spojme svou meditační sílu, použijme své šakti kanály a přispějme tak k celosvětovému úsilí o mír. Čas společné meditace je každý den v 21:00. Srdečně Vás zveme, abyste se ke společné meditaci připojili, kdykoli Vám to Váš každodenní program dovolí.

Doporučení pro meditaci ZDE.

Ohňové púdži pro mír a léčení

Velmi účinným způsobem, jak vybudovat silnou pozitivní energii a vyslat naše společné sankalpam do Stvoření jsou ohňové púdži.

Na různých místech v Evropě probíhají pravidelné úplňkové ohňové púdži se záměrem přinést mír a léčení - pro nás samotné i pro svět jako celek. Tato práce je dnes důležitější, než kdykoli předtím, neboť výrazně přispívá k pozvednutí vědomí na planetě. A jedině z nové úrovně vědomí lze nacházet nová řešení problémů současné doby.

Pořádáte-li ohňové púdži, které byste rádi věnovali našemu společnému záměru, kontaktujte nás prosím na info@kaleshwar.cz. Rádi informace o Vámi pořádaných hómách zveřejníme.

  • Více o ohňových púdžách ZDE.
  • Ohňové púdži v ČR - březen až červen 2016 ZDE.
  • Zážitky a zkušenosti studentů: „Síla ohně…. a kokosového ořechu!” ZDE.

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet