IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top

Novinky

Skutečná láska

Šrí Káléšvarovo poselství ke dni gurua z 2.11. 2005

V tomto poselství bych rád sdílel své pocity a hovořil o Boží Realitě. Přátelé, nejspíš jste již ode mně slyšeli mnoho, mnoho různých poselství. Dnešní poselství je však jiné - tentokrát jde o lásku, o Boží lásku.

Láska je jako vzduch. Je třeba ji vdechovat a pak ji zase vydechovat. Přijímáte ji a pak ji zase musíte dát zpět. Pokud postrádáte lásku, je pro vás velmi těžké a složité žít svůj život. Pokud jste lásku přijali, ale nedali zpět, je váš život velmi nešťastný, nejste schopni na této zemi žít. Většina lidského života, většina lidských problémů stojí na tom, jsou spojeny s tím, že nedáváte lidem dost lásky. Pokud nedáváte lidem lásku, nemůžete tak snadno vdechovat pravou Božskou lásku. Když nemáte dostatek čisté Božské lásky, jste ve svém životě podráždění, smutní a začíná ve vás růst mnoho různých bloků.

Právět teď vidíme, že lidé po celém světě, ve všech zemích, čelí problémům. V každém městě, v každé ulici, u každého, koho dobře znáte, když se podíváte na jejich osobní životy, vidíte mnoho vzletů a pádů. Když se podíváte sami na sebe - velká nevyrovnanost. Víte, že to všechno jsou formy iluzí a bloků, které přechází i do přírody? Jakékoli naše karmy, které uvolníme (vytvoříme), jakékoli naše akce na celém světě - každého jednotlivce, každého města, každé ulice ve městě, každého národa… Příroda všechny naše akce přijímá a pak nám na ně velmi podivným způsobem odpovídá. Tím podivným způsobem odpovědí mám na mysli to, že můžete pozorovat neuvěřitelné povodně, neuvěřitelné ničení, neuvěřitelná neštěstí, příšerné nemoci a spoustu, spoustu, spoustu depresí.

Existuje pro to jen jediné řešení. Jediný způsob, jak přírodu zastavit a uklidnit, aby nám tyto věci neodrážela. Vibrace na planetě jsou hodně intenzivní, velmi silné - někdy vysoce pozitivní, někdy vysoce negativní. Kdo je velmi citlivá duše a nemá kolem sebe dostatečné ochranné kruhy, přijímá do svého života silné deprese a velká neštěstí. Neobviňuji zde přírodu. Příroda nám na jednu stranu dává všechno. Zároveň jsou však miliony lidí bez domova, dochází ke všem možným katastrofám a kamkoli se podíváte, snaží se lidé mstít a válčí. Tímto způsobem nemůžeme dosáhnout vítězství. Mír není možné přinést skrze válku a boj nebo tím, že budeme předvádět různé spory a svou žárlivost nebo se snažit ovládat životy druhých lidí. To všechno jsou bláznivé bloky.

Každý národ, každá země, každý jednotlivec musí rozpoznat, že když jsme sem přišli, nic jsme si s sebou nepřinesli. Když však odsud budeme odcházet, poneseme si něco s sebou - to, kolik dobra jste na zemi vytvořili nebo kolik utrpení jste na planetě způsobili. Bude se počítat dobro a utrpení. Půjde to s vámi. Nikdy si s sebou neponesete svou slávu nebo peníze.

Na jednu stranu můžete vytvořit spoustu míru a pak jít. Tento mír vás bude následovat a zůstane s vámi. Ať už jste pak kdekoli, v kterékoli galaxii, na jakékoli planetě, přijde za vámi. V těchto neuvěřitelných kosmických galaxií jsou tisíce světů jako tato země.

Přátelé, snažím se vám vysvětlit, že když jsme zde ve fyzickém těle, je třeba pochopit, že se může stát, že vědomně či nevědomě vytvoříme určité násilí v sobě nebo kolem sebe. Co se stalo, stalo se. Snažte se všichni změnit své chování. Snažte se probudit. Snažte se vnímat co vám, vašim spoluobčanům a lidem kolem vás příroda dává. Co vám tím nepřímo napovídá? Snažte se to pochopit. Na této planetě není nic, co by existovalo bez pěti elementů. Pět elementů je nadpřirozená, mimořádná síla. Neuvěřitelným způsobem zcela ovládá každou duši. Každou část Stvoření. Jsme tedy pod vlivem pěti elementů. Snažte se být velmi opatrní. Snažte se být milující - k sobě i ke svému okolí.

Ve svém zaměstnání jste možná silný, přísný a velmi rozhodný člověk. Ale i když konáte svou povinnost, snažte se současně vnímat, z jakého úhlu to děláte. Nikdy jsem neřekl přestaňte se věnovat svým povinnostem a snažte se být milující. Říkám zde, konejte svou povinnost a zároveň se snažte vnímat, co děláte. Vaše vnitřní vědomí vám neustále říká, co je dobré a co špatné. Minimálně několikrát se vám vnitřní vědomí snaží velmi jasně říct: „Tohle je špatné, tohle je dobré.” Pokud nenasloucháte svém vnitřnímu vědomí, snažte se naslouchat něčím radám - rádám těch, kteří jsou vaši přátelé v dobrém i zlém. Přichází za vámi a neustále vám něco opakují. Snažte se myslet alespoň na ně a na to, co vám opravdu říkají.

Nežijte svůj život jako nějakou okouzlující fantazii. Není třeba skrývat své pocity, není třeba bránit se vyjádření. Pokud jste trochu smutní, pokud cítíte smutek, snažte se sejít se svými přáteli. Pokuste se sdílet svou bolest. Pokud jste šťastní, sejděte se se svými přáteli, snažte se sdílet své štěstí a radost. Jakmile začnete sdílet své pocity, začne ve vás automaticky růst vnitřní krása. Pokud sdílíte, je zároveň, velmi důležité, aby když se ve vašem životě stane nějaké neštěstí… Toto poselství opakuji stále dokola… Snažte se odpustit sami sobě, snažte se odpustit lidem kolem vás. Jedna ruka nikdy netleská. Pokud jste byli zraněni, znamená to, že jste možná udělali nějakou chybu a jiný člověk také udělal chybu. Zvuk - jakákoli karmická bolest ve vašem životě - vznikne jen skrze dvě akce.

Snažte se tedy odpouštět sobě, snažte se odpouštět svému okolí, snažte se poznat jak milovat a snažte se vytvořit pravou lásku. Je jedno zda vás mají rádi nebo ne, dál posílejte svou lásku, své modlitby, přejte všem to nejlepší. Kdykoli myslíte na něčí problém, na něčí bolest, automaticky zapomínáte co vás bolí. I když v sobě nesete spoustu bolesti a spoustu zodpovědnosti, necítíte je. Dny, měsíce a roky prostě velmi snadno a lehce plynou.

Skuteční oddaní přátelé, pravý mistr, praví čistí lidé ve vašem okolí - to je třeba rozvinout. Je to velmi důležité. Kdykoli zažíváte štěstí, kdykoli jste udělali něco skvělého, musí zde být někdo, kdo vám zatleská, někdo, kdo vás ocení.

Kdykoli máte problémy, musí zde být někdo, kdo vás podpoří, kdo vám řekne: „Neboj se, jsem s tebou, pojďme.” Pokud takové lidi ve svém životě nemáte, je váš život promarněný, je prostě promarněný, nešťastný.

Z poselství ke dni gurua z 2. 11. 2005

Sáí šakti meditace pro mír

Společně pro mír! Spojme svou meditační sílu, použijme své šakti kanály a přispějme tak k celosvětovému úsilí o mír. Čas společné meditace je každý den v 21:00. Srdečně Vás zveme, abyste se ke společné meditaci připojili, kdykoli Vám to Váš každodenní program dovolí.

Návrhy pro meditaci naleznete ZDE

Ohňové púdži pro mír a léčení

Dalším velmi účinným způsobem, jak vybudovat silnou pozitivní energii a vyslat naše společné sankalpam do Stvoření jsou ohňové púdži.

Již více než rok probíhají na různých místech v Evropě pravidelné úplňkové ohňové púdži se záměrem přinést mír a léčení - pro nás samotné i pro svět jako celek. Tato práce je dnes důležitější, než kdykoli předtím, neboť výrazně přispívá k pozvednutí vědomí na planetě. A jedině z nové úrovně vědomí lze nacházet nová řešení problémů současné doby.

Pořádáte-li ohňové púdži, které byste rádi věnovali našemu společnému záměru, kontaktujte nás prosím na info@kaleshwar.cz. Rádi informace o Vámi pořádaných hómách zveřejníme.

Pozvání na prosincové ohňové púdži v ČR naleznete ZDE.

Pomoc uprchlíkům: Plavčík pro Lesbos a mnoho dalšího…

Díky finančním darům shromážděným v německy mluvících zemích bylo možné zaplatit práci plavčíka na ostrově Lesbos, který zde nyní může pomáhat a zachraňovat z moře uprchlíky, kteří spadli přes palubu.

O dalších akcích, které bylo dosud možné realizovat, si můžete přečíst ZDE. (Stránka je prozatím pouze v německém jazyce.)

Komentáře

Přidat komentář

Prosím, přihlaste se ke svému účtu, abyste mohl psát komentář. Pokud nemáte uživatelský účet, můžete si jej vytvořit.

Přihlášení Vytvořit účet